eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

DERBİYE TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

DERBİYE TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
14 Şubat 2015 - 10:33

imdathoca02

Pazar günü Ordu derbisinde Güzelorduspor’u konuk edecek olan Ünyespor’da Teknik Direktör İmdat Musa Yıldırır, çalışmalarını tamamlayıp maça hazır olduklarını ifade ederken Ünyespor taraftarının desteğine ve motivasyonlarına daha çok ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

 

Ünyespor Teknik Direktörü İmdat Musa Yıldırır açıklamasında, “Güzelorduspor maçı öncesinde çalışmalarımızı tamamladık. Her anlamda maça hazırız. Taraftarımızı bugüne kadar olduklarından daha fazla bu maça bekliyoruz. Taraftarımızın motivasyonu bizim avantajımızadır. Onun için Pazar günkü maçta taraftarımızın gelip 90 dakika boyunca destek vermesini bekliyoruz. İnşallah, onların desteklerini de alarak bu maçtan galibiyetle ayrılmayı Allah’tan ümit ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Çok abartılmamalı

Güzelorduspor maçının normal maçlardan biri olduğunu sözlerine ekleyen İmdat Musa Yıldırır, “Bal Ligi’nde abartılmaması gereken normal sıradan bir maç olduğunu düşünüyorum. Ünye ne maçlar gördü. Bu Ünye Şehir Stadı ne takımlar ağırladı burada. Ünyespor geçmişi ile çok büyük bir camiadır. Ülkemizin çok saygın futbol kulüpleri ile aynı liglerin atmosferini yaşadı. Şampiyonluklar kazandı, hakkıyla üst liglere çıktı. Sonuçta Güzelorduspor da bu ilin bir takımı. Ünye açısından heyecanı yüksek bir maç olmadığını düşünüyorum. Sadece bugün bulunduğumuz durum itibariyle iyi mücadele edip, güzel futbol ortaya koyup galip gelmemiz gereken bir maç. Rakibimiz sezona şampiyonluk hedefi ile girmiş, yatırımını buna göre yapmış bir takım. Tabii futbolda zaman zaman yaptığınız yatırımların karşılığını da alamadığınız oluyor. Güzelorduspor kalan haftaları baz aldığımızda hedefinden uzaklaşmış görünüyor. Maçı tek önemli kılan bizim pozisyonumuzdan hareketle gelecek haftalara daha emin bir şekilde yürümemizin ve iki haftalık serimizin üzerine koyarak gitmemizin önündeki aşılması gereken bir maç olması. Pazar günü oynanacak maçta çocuklar çıkacak, nasıl antrenman maçlarımızda birbirleriyle nasıl kıyasıya mücadele ediyorlarsa Güzelorduspor maçında da çıkıp kendilerine yakışan şekilde mücadele edecekler. Çıkacaklar çatır çatır oynayacaklar. Sonuçta yeneriz, yeniliriz veya berabere kalırız onu Allah bilir, her zaman takdir Allah’ındır” dedi.

Takımın son durumu ile ilgili de bilgiler aktaran Yıldırır açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Ligin ilk devresinde koşan, mücadele eden, kapanan, iyi savunma yapan görüntümüzün üzerine ikinci devrede biraz daha önde oynamaya çalışan, pas yapan, hücuma zenginlik ve çeşitlilik katabilen, sadece savunma anlamında değil hücum anlamında da iyi işler yapabilen bir takım olacağımızı önceden ifade etmiştim. Bu dediğimizi de gün geçtikçe daha da iyi aşamaya getiriyoruz. Son oynadığımız maçlardan 10 kişi ile mücadele ettiğimiz Yenicespor maçı ve ardından Sinopspor maçında oyun olarak bir sıkıntımız yoktu. Pozisyon da üretmeye başladık orada. İlk yarıda kora kor oynadık. İlk yarıdan sarı kartlarımız fazla olunca ikinci yarı daha kontrollü oynamak durumunda kaldık. Ama iki maçta da karambol haricinde önemli pozisyon da vermedik. Şimdi Güzelorduspor maçında da hücum anlamında yine iyi işler yaparak sonuca gitme düşüncesindeyiz. Haddimizi bilerek başlayacağız, rakibimizi oyun içinde iyi analiz edip, ona göre hareket edeceğiz. Önceliğimiz bu maçtan 3 puanla ayrılmak ve ondan sonra Bartınspor deplasmanına rahat çıkmak istiyoruz”

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P