eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BİZLERİ GURURLANDIRMAYA HAZIRLAR…VİDEO HABER

BİZLERİ GURURLANDIRMAYA HAZIRLAR…VİDEO HABER
editor( unyenethaber@hotmail.com )
08 Mart 2015 - 7:46

ENGELLİ OKÇULAR

SCS

Ünye bedensel engelliler spor kulübü sporcuları Antalya’da gerçekleşecek Türkiye şampiyonası için,bu gün şehir stadyumunda hazırlıklarına devam ettiler.Engelli sporcuların çalışmaları hakkında bilgiler aldık.

Nihat YERLİKAYA (ÜNBEGDER Başkanı)

İçişleri Bakanı Dernekler Dairesi Başkanının desteklemiş olduğu ‘Bizde Varız Projesi’ kapsamında hazırlamış olduğumuz etkinlikler çerçevesinde okçuluk takımımız kapalı alandan açık alana çıkmış bulunmaktadır. Önümüzde Antalya Bahadır Akdoğan Türkiye Okçuluk Şampiyonası var. Şuan okçuluk dalında hedef çalışmaları yapan yaklaşık olarak 25 sporcumuz bulunmaktadır.

Bu çalışmalar kapsamında Antalya’da yarışmaya katılacak sporcuların seçmeleri yapılacak. Ben buradan bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve özellikle Büyük Şehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Baktığımız zaman engelli kardeşlerimizin çok güzel bir çalışma yaptığını hepimiz görüyoruz. Ben istiyorum ki, engellilerin sosyal hayata adaptasyonu için böyle projeler süreklilik kazansın ve bu çalışmalar Ünye’de hiç bitmesin

.Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü 2010 yılında kuruldu. Kurulduktan bu zamana kadar geldiğimiz yolu takdire şayan bir görüntüyle herkes izliyor. Kulübümüz çok güzel bir ivme yakaladı bunun sonunda umarım Antalya’dan madalyalarla dönmeyi arzu ediyoruz. Çalışmalarımız sadece okçuluk alanında değil. Bunun haricinde, Basketbol, masa tenisi ve Türkiye’nin ilk Engelli Zeybek ekibi bulunmaktadır. Bu çalışmalarımızı zaman içerisinde daha çok geliştirip daha farklı dallarda yarışacağımıza inanıyorum. Bizler istiyoruz ki; artık engelliye Ünye de sahip çıkılsın. Bize sahip çıkıldığı taktirde Ünye’nin ismini Türkiye ve yurt dışında en güzel şekilde temsil ederiz.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P