eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı 3. Lig Yolunda

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı 3. Lig Yolunda
editor( unyenethaber@hotmail.com )
12 Şubat 2015 - 10:22

Terfi Maçlarına Hazırlanıyorlar

IMG_0019 - Kopya

 

Ünye Kapalı Spor Salonu’nda oynana Ordu 2014-1015 voleybol sezonu bölgesel lig müsabakalarını set vermeden 3’te 3 yaparak kazanan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı 3. lig terfi müsabakalarına hazırlanıyor.

 

Terfi müsabakaları 4 takımın katılımıyla 13,14,15 şubat tarihlerinde Giresun İli Espiye İlçesi’nde yapılacak. Espiye’de yapılacak müsabakalarda Artvin Arhavi Belediyespor, Amasya Şehzadelerspor ve Erzurum Spor Lisesi ile 3 lig terfi maçları yapacak olan Akkuş Belediyespor’da moralle üst seviyede.

 

Akkuş Belediyespor terfi müsabakalarının hazırlıklarını aralıksız sürdürürken Antrenör Mehmet Koca, “Bölgesel lig maçlarında güzel oyunumuzla 3 maçımızı da kazandık. Şimdi hedefimiz terfi müsabakalarını da kazanıp 3. lige çıkmak. Hazırlıklarımızı bu amaçla sürdürüyoruz, 3. lige çıkacağımıza inanıyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İsa Demirci’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise yaptığı açıklamada,”Takımımız grubunda 3’te 3 yaparak 3. lig terfi maçları oynamaya hak kazandı. İnanıyorum ki aynı başarıyı terfi müsabakalarında da gösterecekler. Kısa sürede kurulmuş bir takım olmalarına rağmen güzel mücadele yaptılar. Kendilerine Espiye’de yapılacak karşılaşmalarda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P