eskort samsun

ÜNYENETHABER

SPOR BAKANI KASAPOĞLU’NDAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TEŞEKKÜR

SPOR BAKANI KASAPOĞLU’NDAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TEŞEKKÜR
11 Mart 2020 - 18:53

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ordu ilinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine özverili çalışmalarından dolayı amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticilerine teşekkür belgesi gönderdi.

Bugün Ünye Kapalı Spor Salonu’nda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’mum amatör spor kulüplerine gönderdiği teşekkür belgelerinin takdim programı gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasında Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “Spor Bakanlığımızın Ordu ilinde duyarlı ve özverili bir biçimde çalışan amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin çalışmalarını takibi sonucunda, onlara destek olmak adına bu programda onlara teşekkür belgeleri sunacağız. Biz Sporun ve Sporcunun Yanındayız sloganıyla kenetlendik ve antrenörlerimiz ile kulüp başkanlarımızla birlikte çok verimli çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızda her daim yanımızda olan başta Ünye Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Spor İl Müdürümüze amatör spor kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun programın anlam ve önemine dair mesajında “değerli başkan ve yöneticilerimiz. Amatör Spor Kulüpleri Türk sporunun bel kemiğidir. Sizlerin her yıl olduğu gibi bu yıl da sporumuzu daha ileriye taşımak için canla başla çalıştığınızı biliyorum. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” sözleriyle Bakanımız selamlarını iletti.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-