eskort samsun

ÜNYENETHABER

VOLEYBOLCU KIZLARIN BÜYÜK BAŞARISI

VOLEYBOLCU KIZLARIN BÜYÜK BAŞARISI
09 Şubat 2015 - 9:10

Meçhul Asker Ortaokulu Kız Voleybol takımı

52339

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen 2014/2015 yılı Anadolu Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden Meçhul Asker Ortaokulu Kız Voleybol takımı, Türkiye yarı finalinde karşılaştığı rakiplerini 3-0 mağlup ederek Karaman’da gerçekleşecek.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen 2014/2015 yılı Anadolu Yıldızlar Ligi’nde 1. Aşama Kız ve Erkek takımı olarak Ordu’yu temsilen Analig müsabakalarına katılan Meçhul Asker Ortaokulu Kız Voleybol takımı, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Ünye Meçhul Asker Ortaokulu, Rize’de 5-7 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yarı finallerinde ilk çıktığı müsabakada Mardin İl karmasını, sonrasında Gaziantep İl karmasını 3-0 mağlup ederek Türkiye finalini garantilediler. Meçhul Asker Ortaokulu Kız Voleybol takımı Türkiye yarı finalindeki son rakibi Muş İl Karması takımını da 3-0 mağlup ederek Karaman’da oynanacak olan Türkiye Finalinde katılmaya hak kazandı.

Anadolu Yıldızları yarı finaline yönelik gazetemize değerlendirme yapan Antrenör Mehmet Koca; “Hedefimiz Rize ilinde gerekleşen müsabakalarda gurup 1. olarak 2-6 Mayıs tarihleri arasında Sakarya ilinde yapılacak olan Türkiye Voleybol Şampiyonasına katılmaktı. Üç maçta da 3-0’lık skorlarla Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Karaman’da gerçekleşen olan Türkiye Şampiyonasında da ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyoruz. Bundan sonrasında da bize destek verildiği sürece bu başarıları devam ettirmeyi hedefliyoruz. Burada ter döken emek sarf eden tüm sporcularımı kutluyorum. Gerçekten güzel bir başarı elde etmiş olduk.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-