eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vekil Adayı Nazara Geldi

Vekil Adayı Nazara Geldi
17 Ocak 2015 - 12:10

Hastaneye kaldırıldı

 

Sayın Mimar Levent AKÇAY bir dizi ziyaretlerde bulunmak ,hısım ,akraba ile hasret gidermek ve sevenleriyle buluşmak  amacı ile Ünye’de geldi.Sayın Akçay Ünye’de ziyaretlerini gerçekleştirirken ne yazık ki nazara geldi ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Bilindiği gibi  Mimar Levent AKÇAY   30 Mart seçimlerinde Ak partiden belediye başkanlığı için aday adaylığı söz konusu olmuştu. Seçim sürecinde açıkladığı projeler ve projeleri hayata geçirme konularında,  kamuoyunun yüksek güven ve taktirini kazanan bir lider profili sergilemişti.

Sayın Akçay halk  arasında ,onlardan biri gibi dolaşan ,sohbet eden ,sorunlarını dinleyen bir kişilik olarak çok seviliyor ve saygı duyuluyor.Biz bu durumu ve seveninin  çok olduğunu hastane ziyaretinde yerinde  gözlemledik.

Halk artık yüksek sesle göreve çağırıyor

Sayın Levent Akçay’ın rahatsızlandığını duyanlar onu  hastanede yalnız bırakmadı ve başucunda saatlerce beklediler, bizde kendisini ziyaret ettik geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Sevenleri  Sayın Akçay’ın başarılarını ve çalışkanlığını siyasi arenada da beklediklerini , kendisinden isteğimiz bir an önce halkın sesine kulak vermesi ve memlekete daha faydalı olacağı projelere imza atmasının gerektiği apaçık ortadadır.Biz onun gibi karakterli insanları en yüksek mevkilerde görmek istiyoruz. Çünkü bir Ünye’li olarak yerel seçimlerde bize verdiği haz ve lezzet yarım kaldı.O yüzden yarım bıraktığı işi tamamlamasını ve memlekete vekil olarak hizmet etmesini istiyoruz dediler..

Mimar Levent Akçay’ın bu konuda bize yansıyan duruşunu ve bu konuyu düşünmediğini biliyoruz   . Fakat halkın ve seçmenin bu yüksek sesle dile getirdiği isteğe ne cevap vereceği,nasıl hareket edeceği ,gerçekten bir süre daha kamuoyunu meşgul edecek gibi…

Değerli  güzel abimize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ,bir an önce sağlığına kavuşmasını ve aramıza katılmasını  bekliyoruz.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-