eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞENER’DEN KUMRU’YA MÜJDE

ŞENER’DEN KUMRU’YA MÜJDE
17 Şubat 2015 - 1:14

Ordu Milletvekili İhsan Şener

milletvekili-senerden-kumruya-hastane-mujdesi

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru Devlet hastanesi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Şener, hastanenin 13 Milyon liraya mal olacağını söyleyerek 400 günde bitirileceğini belirtti.
İHALE GERÇEKLEŞTİ
Ordu Kumru Devlet Hastanesi ihalesi gerçekleşti. 9 firmanın katıldığı ihale Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünde gerçekleşti. 13 Milyon liraya mal olacak olan hastane, 50 yataklı olacak. 400 iş gününde gerçekleşecek.
5 YILDIZLI OLACAK
Sağlık yatırımlarına büyük önem verdiklerinAnchori söyleyen Şener, “Fatsa Devlet hastanesinin ardından Kumru Devlet hastanesinin yapımıda başlıyor. Kumru’ya 5 yıldızlı akıllı bir hastane binası yapılacak. Kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunacağız. Milletimize hak ettiği hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz.”dedi.
Korgan ve Aybastı Devlet hastaneleri ile ilgili sürecin devam ettiğini ifade eden Şener, “Projesi tamamlanan Korgan Devlet Hastanesinin ihalesi gerçekleşecek. Aybastı Devlet Hastanesi ile ilgilide proje çalışmaları sürüyor. Onuda kısa sürede bitirerek ardından ihalesi gerçekleşecek.”diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-