eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Devlet Hastanesine Ziyaret

Ünye Devlet Hastanesine Ziyaret
19 Ocak 2015 - 17:36

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinden

DSC_0455

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetimi Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Op. Dr. Güray YILMAZI ziyaret etti

Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Davut DURAK, Hastane Yöneticilerinden Ecz. Atila ADA, Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Mesul Müdür Op.Dr.Ufuk ERCAN, Mesul Müdür Yardımcısı Dr. Özlem TELCİOĞLU Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güray YILMAZI ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Hastane yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken; başhekim Yılmaza üstlendiği önemli görevde başarılı olma temennisinde bulundu.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Op.Dr. Güray YILMAZ da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Doktor Yılmaz Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinin beş yıldır Ünye ve bölgeye yapmış olduğu hizmetler ile ilgili de bilgi sahibi olmuş oldu. Sohbet havasında geçen ziyaretin sonunda Devlet Hastanesi Yönetici ve Başhekimi Op.Dr.Güven YILMAZ Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinin ziyaretinden dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Ünye Devlet Hastanesine gerçekleştirilen ziyaretlerde, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Mehmet KUBAT, İdari ve Mali İşler Müdürü Serdar ERDEM, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Murat ER de ziyaret edilerek yeni görevlerinde başarı dileğinde bulunuldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-