eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kötü Alışkanlıklardan Uzak Durun

Kötü Alışkanlıklardan Uzak Durun
07 Ocak 2015 - 9:09

49548

Yeşilay Ordu Şubesi 2. Başkanı Mahmut Akyol, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için, Ordulu vatandaşları Yeşilay’a üye olmaya davet etti.

Son zamanlarda kullanımı artan ve kullanım yaşının çok aşağılara indiği sigara, alkol ve uyuşturucu gibi maddeler gençlerin hayatını karartıyor. Bu maddelerin kullanılmasının engellenmesi ve daha sağlık bir nesil yetiştirmek için kurulan Yeşilay Derneği de bu maddelerin kullanımının azaltılması için kurumlarla işbirliği içinde hareket ederek çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Yeşilay’ın önemine vurgu yapan Ordu Yeşilay Derneği 2. Başkanı Mahmut Akyol, gençleri bu maddelerden uzak tutabilmek için aileleri Yeşilay’a üye olmaya davet etti.

“TÜM HALKIMIZI ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Yeşilay tarafından yapılacak tüm çalışmalarda ailelerin bu konuda duyarlı olmasını isteyen Akyol, “Ordu’nun gündeminde olan ve gençlerin kullandığı sigara alkol ve uyuşturucu hepimizi üzmektedir. Biz Yeşilay Ordu Şubesi olarak bu konuyla ilgili her türlü önlemi alma konusunda elimizden geldiği kadar çaba göstermeye çalışıyoruz. Bizde Ordu Yeşilay Şubesi olarak başta sayın Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu konuda halkımızdan, çocuklarımızın geleceği için bizlere destek olmasını istiyoruz. Alkol, sigara ve uyuşturucuya karşı tüm Orduluların Yeşilay’a üye olmasını istiyoruz” dedi.

[flash-oyunlar]3216[/flash-oyunlar][flash-oyunlar]3216[/flash-oyunlar]

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-