eskort samsun

ÜNYENETHABER

HASTANE İÇİN SON NOKTAYI KOYDU

HASTANE İÇİN SON NOKTAYI KOYDU
11 Şubat 2015 - 1:43

BAŞKAN ARİF ERGÜN’DEN NET AÇIKLAMA

2

AK Parti ilçe Başkanı yapımı yılan hikayesine dönen kamuoyunun merakla beklediği ,tartıştığı konuların başında gelen Ünye devlet hastanesi ile ilgili açıklamalar yaptı ve müjdeyi verdi.

“Geçtiğimiz hafta bildiğiniz gibi Sayın Kaymakamımız ve Belediye başkanımızla beraber bir heyetle Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’u ziyaret ettik. Önüne koyduğumuz listenin başında Ünye Devlet Hastanesi vardı. Kendisinin de bu konuyla çok yakinen ilgilendiğini orada anladık ki, ben Ünye devlet hastanesi dediğim anda konunun bütün özetini kendisi yaptı ve en kısa zamanda bitirileceğini zaten bize müjdelemişti. Bugün ilk defa bir basın açıklaması düzenliyoruz partimizde. Bunun nedeni hastane inşaatının kaldığı yerden devam etmesi. Hastanemiz 300 yataklı bölge hastanesi niteliğinde. Hastanenin %10’luk kalan kısmı 10 milyon 300 bin TL karşılığında Karakoç İnşaat firması tarafından yapılacak ve 100 gün içerisinde bitirilecektir. Ünye halkına müjdeler olsun. Beklediğimiz gün Allah izin verirse bizim daha önce açıkladığımız Mayıs ayının sonunda Ünye ve bölge halkının hizmetine girecektir. Firma yetkilileri ile görüştük. Hem Cumartesi günü hem de Pazartesi günü geldiler. Kendileri hastaneyi gezip eksikleri tekrar gördüler ve hemen işe koyuldular. Kendilerine bizlerin yapabileceği bir şey varsa her zaman yardımcı olacağımız konusunda taahhütte bulunduk.”

 

“Ünye Devlet Hastanesi inşaatının ihalesinden sonra Başhekimimiz Ankara’dadır. Kendisi 25 Milyon civarında ikmal ihalesiyle ilgili bir listeyle görüşme yapıyor. Kendisiyle yeni görüştüm, inşallah buda bir an önce hazırlanıp Mayıs ayında ki açılışımıza kadar Hastanemizin iç ihaleleri de tamamlanmış olacaktır. 61. Dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası çekilecek bugünlerde.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-