eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR’DEN KUMRU’DA SIKI ÇALIŞMA

BÜYÜKŞEHİR’DEN KUMRU’DA SIKI ÇALIŞMA
07 Haziran 2021 - 10:02

4 MAHALLE VE 10 OBA YOLA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde asfalt seferberliğine devam ediyor. 19 ilçeyi adeta şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi Kumru ilçesinde başladığı emülsiyon asfalt çalışması ile yıllardır hasretle beklenen bir çalışmayı daha hayata geçiriyor.

Ordu’nun Kumru ilçesinde, iki ilçeyi birbirine bağlayıp, 4 mahalle ile 10’a yakın yayla ve oba yoluna hizmet verecek olan güzergâh asfalta kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplam uzunluğu 5.5 kilometre olan yolda, altyapının tamamlanmasıyla birlikte, emülsiyon asfalt çalışmalarının başladığını söyledi.

Karadeniz’in en zorlu coğrafyalarından birine sahip Ordu’da, mahalle ve grup yollarındaki asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuşuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru ilçesinde 4 mahalle ve 10’a yakın yayla ve obaya hizmet verecek güzergahta kısa süre önce başlatılan altyapı sonrası emülsiyon asfalt çalışması başladı.

“KONFORLU ULAŞIM SAĞLIYORUZ”

Ordu’nun 19 ilçesinde tüm ekiplerin sahada olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kumru ilçesinde 4 mahalle ve 10’a yakın yayla ve obaya hizmet verecek, bağlantı yolunda kısa süre önce başlatılan altyapı çalışmaları sonrası emülsiyon asfalt dökümüne başlandı” dedi.

Başkan Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kumru ilçemize bağlı Çatılı, Şenyurt grup yolunda kısa süre önce ekiplerimiz tarafından altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Şimdi asfalt ekibimiz çalışmalarına başladılar. Kısa süre içinde bitirilecek çalışma ile birlikte toplam uzunluğu 5.5 kilometre olan yol konforlu bir yapıya kavuşturulacak. Ayrıca bu yol hem mahalleleri birbirine bağlarken diğer taraftan da Akkuş ilçesine bağlı Tuzak ve Damyeri üzerinden, Kumru ve Akkuş ilçelerini de birbirine bağlıyor. Diğer taraftan ise Çatılı, Şenyurt güzergahı üzerinden Döşekdibi Mesire Alanı ve 10’a yakın yayla ve obaya bağlantı sağlıyor. Modern hali ile yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.,

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-