eskort samsun

ÜNYENETHABER

ALKIŞLANACAK HİZMET

ALKIŞLANACAK HİZMET
16 Ocak 2015 - 8:06

BİR TELEFONLA ENGELSİZ ARAÇ KAPIDA

fft261_mf6864996

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, Altınordu Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için özel olarak dizayn ettiği ‘Engelsiz Araç’ hizmete girdi.
Daha önce alınan fakat trafik kayıt problemleri nedeni ile hizmet veremeyen Engelsiz araç, gerekli evrakların tamamlanmasının ardından Altınordu’da yaşayan engelli vatandaşların hizmetine girdi. İçerisinde değişikliklerin de yapılması ile engellilere ücretsiz hizmet verecek olan araç, engellilerin talebi olması halinde bir telefonda istediği yere götürebilecek.
BİR TELEFON YETERLİ
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, engelli vatandaşların Belediyenin 666 60 80 numaralı telefonu aramaları halinde bu araç ile istediği yere götürüleceğini belirtti. Belediye Başkanı Engin Tekintaş şunları söyledi: “Uzun süredir aracın kendi problemlerinden, trafik kayıt problemleri dolayısıyla sıkıntılı bir süreç yaşandı . İçerisindeki değişim ve dönüşümün yapılmaması söz konusuydu .Bunların tamamı gerçekleştirilmiş olarak araç yeniden hizmete alınmış oldu. 666 60 80 nolu telefonuyla da iletişim sağlanabilecek bir iletişim telefonu sunuldu. Bu haliyle inşallah hizmete başlayacaktır. Bu tabi bizim için yeterli bir çalışma değil. İnşallah ilerleyen süreçte daha modern, daha farklı, daha kapasiteli yeni engelli araçları da hizmete sunmuş olacağız . Çünkü bu araçlar bizim için bir çok hizmette kullanılacak sportif faaliyetlere zaman zaman götüreceğiz. Sosyal faaliyete katılmak isteyenlere de bu hizmeti sunmuş olacağız. Özellikle eğitimde çok zor bölgelerde bulunan bireysel de olsa öğrencilerimizin ulaştırılabilmesi ve bu hususta sıkıntının giderilmesi maksadıyla kullanılacaktır. Engelli kardeşlerimize engelsiz bir ortam hazırlamak için çalışmalarımızı her alanda sürdüreceğiz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-