eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN GÜLER: “HAYVAN HASTANEMİZİ DİĞER ŞEHİRLER ÖRNEK ALIYOR”

BAŞKAN GÜLER: “HAYVAN HASTANEMİZİ DİĞER ŞEHİRLER ÖRNEK ALIYOR”
31 Mart 2022 - 11:56

Çok değil daha 3 yıl önce içler acısı halde bulunan Ordu Sokak Hayvanları Barınağı, bugün Karadeniz’in en büyük hayvan bakımevi ve hastanesi haline geldi. Başkan Güler’in talimatlarıyla modernleştirilen ve adeta yeniden inşa edilen Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi sahipsiz, yaralı, engelli, hasta ya da bakıma muhtaç sokak canlarının tek sığınağı oldu.

Hayvan Hastanesindeki çalışmaları yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak için bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tam teşekküllü kurulan hayvan hastanesinde sokak canlarının tedavisinin yapılarak onların yaşama tutulmasını sağladıklarını söyledi.

“HASTANEMİZİ BÖLGEMİZE, ŞEHRİMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesinin imkanları ile kurulan hayvan hastanesinin Karadeniz Bölgesi’ne ve Ordu’ya kazandırdıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Tam teşekkülü bir hayvan hastanesi kurduk. Tamamen kendi imkanlarımız ve arkadaşlarımızın gayretleriyle, bilgileri ve tecrübeleriyle kurduk. Onlar bizim canlarımız. Burası anestezileriyle, röntgenleriyle, yoğun bakım üniteleriyle tam teşekkülü bir hastane. Burada idrar tahlillerinden tutun kan tahlillerine kadar dostlarımızın bütün tetkikleri yapılabiliyor. Böyle bir hastaneyi bölgemize, şehrimize kazandırdığımız için oldukça mutluyuz. “

“ÇALIŞMALARIMIZI ÖRNEK ALIYORLAR”

Yapılan çalışmaların çevre illere de örnek olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Yaptığımız çalışmaları diğer şehirlerden örnek alıyorlar. Buraya ziyaretçiler geliyor, benzerlerini de bizden kurmamızı istiyorlar” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-