eskort samsun

ÜNYENETHABER

ADIGÜZEL ORDU VALİSİNİ KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİ İLE UYARDI

ADIGÜZEL ORDU VALİSİNİ KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİ İLE UYARDI
26 Mayıs 2022 - 13:47

“SOYLUNUN ELİ BAŞKA AĞZI BAŞKA KONUŞUYOR SANIRIM”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel basın açıklaması yayınladı;

“Melet deresindeki çakıl hırsızlığı ile ilgili soru önergemize gelen cevapta içişleri bakanı Süleyman Soylu dedi ki Melet Nehri’nde çakıl çıkarılması uygun görülmemiştir. Bu yazıdan Ordu valisinin de haberi var. Peki, bu ne şimdi? Hırsızlar yine derede.

Eğer Süleyman Soylu bir yandan kendi eliyle bu yazıyı imzalayıp diğer yandan telefonla valiye boşviern çakıl hırsızlığına devam diyorsa şu demektir

Süleyman Soylunun eli başka ağzı başka konuşuyor demektir. Süleyman Soylu suç işliyor ve bu Ordu valisi de bu suça ortak oluyor demektir. Yok, eğer bu Ordu Valisi Soylu’dan da habersiz bu yazıya rağmen bu çakıl hırsızlığına göz yumuyor ve yol açıyor ise de bu organizasyon bizzat Ordu valisi tarafından yürütülüyor demektir.

Buradan bir defa daha uyarıyorum. Biz bunları yaparız da bu işten kurtarırız diyorsan yanılıyorsun. Bu vali bu daire müdürleri Orduya gelip bugün var yarın yoklar. Yarın biz Ordu halkı bu coğrafya ile biz baş başa kalacağız. O yüzden valisi bürokratı Ordunun malını Ordu halkından habersiz elaleme peşkeş çekip kaçamaz. O güvendiğiniz Erdoğan da sizi kurtaramaz kurtarmaz

Aynen dün Sn. Genel Başkanımızın ifadeleri ile uyarıyorum.

Suça bulaşmış bürokrat, sarı bürokrat beni çok iyi dinle kardeşim Erdoğan birkaç yüz kişilik kaçış planı yapıyor

Suça bulaşmış sarı bürokrat,

Sen bu birkaç yüz kişi içinde yoksun kardeşim. O uçağın kapısı sana hiç açılmayacak.

Sen burada kalacaksın ve bugün yaptıklarının hukuksuzlukların yanlış ve muvazaalı işlerin hesabını bağımsız Türk mahkemelerine vereceksin.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-