eskort samsun

ÜNYENETHABER

ZULME DUR DİYEN ADAM YOLA ÇIKTI

ZULME DUR DİYEN ADAM YOLA ÇIKTI
21 Şubat 2015 - 10:15

Prof.Dr. Şefik Dursun AK Parti Milletvekili Aday Adayı

r

Ak Parti Ordu Aday Adayları ziyaretlerine devam ederken Prof.Dr. Şefik Dursun ve Ünye Yunus Emre Külliyesi Koruma Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Argan ,Çakır Medya olarak bizleri ziyaret ettiler.Milletvekilliği aday adaylığı süreci hakkında görüşlerini aldığımız Prof.Dr. Şefik Dursun Bey, siyasetin insanları mutlu etme sanatı olduğunu söyleyerek aday olma nedenlerini anlattı.

28 Şubat sürecinde İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu’nun hukuksuz uygulamalarına karşı direnen ve başörtülü öğrencilere yapılan haksız uygulamalara karşı mücadele veren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Şefik Dursun Ordu’dan Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu.

Başbakan yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte HAS Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve 2012 yılında numan kurtulmuş ile birlikte AK Parti’ye geçen Dursun, son olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı üyesi de olan Dursun, özellikle 28 Şubat postmodern darbesinden sonra üniversitelerde başörtülü öğrencilere uygulanan zulme karşı çıkmış ve bu zulmü sona ermesi için dönemin İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu’na karşı mücadele vermiştir.Düzenlediği basın toplantısında; 1997 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Alemdaroğlu’na karşı rektör adayı olduğunu belirten Dursun, milletvekili seçilmesi halinde öncelikli hedefin üniversitedeki eğitim ve öğretim sisteminin iyileştirilmesi ve Ordu Üniversitesi’ni Bölgenin en seçkin üniversitelerinden biri yapmak için mücadele edeceğini ifade etti.Prof.Dr. Şefik Dursun Ordu-Ünye doğumlu evli ve 4 çocuk babasıdır.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-