eskort samsun

ÜNYENETHABER

YOK BÖYLE BİR SEVGİ

YOK BÖYLE BİR SEVGİ
16 Şubat 2015 - 13:30

Levent Akçay sevgi seli

10994732_795815860473275_1616833452_n

Adalet ve Kalkınma Partisinin Ordu Milletvekilliği  aday adaylığı için TOKİ’deki görevinden istifa eden mimar Levent Akçay , Ordu İl Başkanlığına giderek adaylık müracaatını yapmış resmen ilk milletvekili aday adayı olmuştu.

30 Mart seçimlerinde yarım bıraktığı işi tamamlamak ve halka hizmet anlayışı ile yola çıkan mimar Levent Akçay ,halkıyla buluşmalara başladı.Halk adamı Akçay, Ziyaretlerine bu gün Çaybaşı’ndan başladı.Sayın Akçay’ı Çaybaşı’nda ,Belediye Başkanı İsmet Yanık ,Ak parti ilçe Başkanı Hüseyin Çoskun ,partililer,iş adamları ve çok sayıda halk sevgiyle karşıladı.

Sayın Belediye Başkanı İsmet Yanık ve diğer ev sahipliği yapan dostlarla sohbetler edildi ,sorunları dinlendi.Halk arasında gerçekleşen ziyaretler ise başka bir lezzette idi.Karşılaştığımız insanlar,  aileden biri ile buluşuyorlarmış gibi sevgi çemberine aldılar  vekil adaylarını.Sayın Levent Akçay ,onları can kulağı ile dinledi,muhabbetlerine katıldı ve ikramlarını kabul etti.

Görünen o ki artık sağduyu kazanacak , millet kazanacak

Mimar Levent Akçay’ın ne ilk ,nede son olacak samimi ve içten buluşmalarında çıkan görüntüler, nedenli sevildiğinin bir göstergesi olarak bizleri hiç yanıltmadı.Onu takip eden kişiler olarak bu görüntülere alışkınız.Ama asıl bizi şaşırtan olay gözlerimizi yaşarttı.

Gerçekten bu güzel halkımız, bir adamı, sevdim mi seviyor,tuttum mu tutuyor ve peşinden gittin mi tam gidiyor.Yerel seçimlerin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen  Sayın Levent Akçay’a aynı saygı,aynı sevgi ,aynı özlem var ve devam ediyor.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki , millet ve  vekilleri arasında ki kan uyuşmazlığı çok yakında Levent Akçay ile son bulacak ve meydanlar daha çok muhabbetle dolacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-