eskort samsun

ÜNYENETHABER

YOĞUN İLGİ VEKİL ADAYINI COŞTURDU

YOĞUN İLGİ VEKİL ADAYINI COŞTURDU
25 Şubat 2015 - 12:48

Halka Hizmet Etmek İçin Azmimiz Artı

988889_1403167089994098_6902634312117337844_n

 

AK Parti milletvekili aday adayı Levent Akçay ziyaretlerine devam ediyor. Sayın Akçay yoğun geçen ziyaret programında ,partililer ve vatandaşlar arasında olmaktan ve onların yakın ilgisinden çok memnun olduğunu söyledi.Akçay sevildiğimizi biliyorduk ,fakat bu kadar çok sevildiğimizi görmek beni gerçekten duygulandırdı ve halkıma hizmet etmek için  azimlendim dedi.

Akçay Parti Teşkilatlarını ziyaret etti.

Ünye AK Parti Teskilatını,AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatını,İkizce Belediye Başkan vekili, AK Parti İkizce İlçe Teşkilatını ve vatandaşları ziyaret etti .Onlarla sohbet  etti ve görüşlerini aldı. Ünye AK Parti Teşkilatını Ziyaretinde, İlçe Yönetimi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim ile Toplantı Yaparak, Milletvekili A. Adaylığım husunda istişarede bulundu. Akçay  ziyaretin artından,Teşkilatımın Şahsıma Gösterdiği İlgi ve Alakalarından Dolayı İlçe Başkanı Sayın Arif Ergün, Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanı Arif Safa Sarı ve Teşkilat Mensuplarına sıcak İlgilerinden dolayı Teşekkür Ediyorum dedi.

Daha sora AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Akçay, İlçe Başkanı Sayın Abdullah Ucar, Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanı Murat Bölükbaş ve Teşkilat Mensuplarına sıcak İlgilerinden dolayı Teşekkür Ediyorum,bana güvenlerini boşa çıkarmayacağım dedi.

Ayrıca İkizce Belediye Başkan vekili Sayın Hüseyin Kormaz’ı ve AK Parti ikizce Teşkilatını ziyaret eden Akçay. İkizce’de projelerle alakalı fikir alışverişinde bulundu. Sayın Başkan vekili Sayın Hüseyin Kormaz ve İkizce halkına şahsıma göstermiş oldukları candan ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. İlçe Başkanı Sayın İsmail Temiz, Kadın Kolları Başkanı Nurten Şirin, Gençlik Kolları Başkanı Resul Akkaya ve Teşkilat Mensuplarına sıcak İlgilerinden dolayı Teşekkür Ediyorum  dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-