eskort samsun

ÜNYENETHABER

YİNE Mİ ?

YİNE Mİ ?
12 Mart 2015 - 10:47

Gölköy’de  250 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

timthumb

Gölköy’de yine çocuklar yedikleri yemekten zehirlendi. Geçtiğimiz ay gıda zehirlenmesi nedeniyle 300 çocuğun zehirlendiği Gölköy’de bugünde yaklaşık 250 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldılar.

Yaklaşık 1 ay önce 300 öğrencinin gıda zehirlenmesiyle hastanelere kaldırıldığı Ordu’nun Gölköy İlçesi’nde bu seferde yaklaşık 250 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

İlçeye bağlı Düzyayla, Karahasan, Güzelyurt Okullarında okuyan öğrencilerde okuldan eve geldiklerinde yüksek ateş, kusma ve ishal şikâyeti başladı.

Yaklaşık 50 öğrencinin kendi imkânlarıyla Gölköy Devlet Hastanesi’ne geldiği öğrenilirken, geri kalan 200 öğrencinin tedavileri için ambulanslarla birlikte doktorlar mahallelere gönderildi ve durumu iyi olanların evlerinde tedavi oldukları öğrenildi. Öğrencilerin yedikleri yemekten zehirlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Önceden de zehirlenme vakaası yaşanmıştı

Gölköy’de geçen ayda 300 öğrenci zehirlenme teşhisiyle hastaneye başvurmuştu. Öğrencilerin yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edilmişti. Ancak Gölköy Kaymakamlığı ve Ordu Valiliği öğrencilerin neden zehirlendiği konusunda açıklama yapmadan ikinci zehirlenme vakası meydana geldi.

Ordu Valiliği ile Gölköy Kaymakamlığının öğrencilerin zehirlenme nedenini sumen altı ettiği ve kamuoyundan sakladığı iddia edildi. Ailelerde Valilik ve Kaymakamlığı suçlayarak, zehirlenmenin nedeninin açıklanması için illa öğrenci mi ölmesi mi gerektiği şeklinde tepkilerini dile getiriyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-