eskort samsun

ÜNYENETHABER

YEŞİLAY HAFTASI KUTLAMASI

YEŞİLAY HAFTASI KUTLAMASI
04 Mart 2015 - 9:49

Belediye Başkanı  Ahmet ÇAMYAR

1 yeni (2)

Sağlıklı bireyler sağlıklı toplumları oluşturur. Tüm dünyada ve ülkemizde ciddi bir toplumsal sorun olan madde bağımlılığı, günümüzde sadece yetişkinler için değil, bilhassa çocuklar ve gençler açısından da ciddi bir tehdit oluşturmaktadır.

İçinde bulunduğumuz hafta Yeşilay haftasıdır. Yeşilay çeşitli faaliyetleriyle topluma, aileye ve bireye zararlı olan, kötü alışkanlıkların kullanımını eğitim yoluyla engellemek için çaba göstermektedir.

Özellikle geleceğimizin yatırımı olan çocuklarımızın ve de gençlerimizin bağımlılık yapan sigara, alkol ve uyuşturucu gibi toplum sağlığını ciddi oranda etkileyen kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını sağlamalıyız. Bu konuda ailelere, eğiticilere ve yerel yönetimlere özellikle şehrimizde faydalı faaliyet alanlarının oluşturulması bakımından büyük görevler düşmektedir.

İlçemizde,  gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve faydalı faaliyetlere yönlendirilmesi için kurulum aşamasında bulunan gençlik ve bilgi merkezlerimiz yakın bir tarihte faaliyete geçecektir. Bu merkezlerde sosyal anlamda çocuklarımıza her türlü faaliyet alanı sağlanacak ve özellikle bu yaşlarda başlanan kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları sağlanacaktır.

Gençlerimiz ve çocuklarımız için yapılan her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler belediyemizce desteklenmekte ve eğitim faaliyetleri bizzat belediyemiz tarafından da yapılmaktadır.

Ünye Belediyesi olarak Yeşilay Haftasını kutluyor, toplum sağlığı için emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-