eskort samsun

ÜNYENETHABER

YENİ YILDA ÜMİT 22 KİŞİYE KAZANDIRDI

YENİ YILDA ÜMİT 22 KİŞİYE  KAZANDIRDI
02 Ocak 2022 - 14:08

A52TV’de yayınlanan  yılbaşı programında 22 kişi  hediye kazandı.

Yılbaşı akşamı Ümit Güngör’ün eğlenceli sunumu ile gerçekleşen yılbaşı özel eğlence programında 22 kişiye  hediyeler dağıtıldı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren hem eğlendiren, hem kazandıran programa katılan yüzlerce kişi sevdiklerine yeni yıl mesajları yolladılar.

Programda ayrıca 1 hafta boyunca düzenlenen ankete katılanlar arasında yapılan çekilişle 22 kişi hediye kazandı.

Ekrem Coşkun döner sponsorluğundaki hem eğlendiren hem kazandıran programa hediyeleri ile katkı sağlayan firmalar aynı zamanda müşterilerine yeni yılını kutlamış oldular.

22 TALİHLİ YENİ YILA KAZANARAK GİRDİ

Yapılan çekilişle  5 kişi ÜNYESPOR forması ve maskesi, 5 kişi ÜNYE ŞEHİR TİYATROSU’ndan KEFİL oyununa tiyatro bileti, 5 kişi EKREM COŞKUN’dan döner, 2 kişi KÜNÇ’ten tatlı, 2 kişi EMRAH USTA’dan pasta ve 3 kişi ise JAJA DÖNERden döner kazandı.

Ümit Güngör’’ün eğlenceli ve sıcak sunumuyla geçen programda hediyelerini kazanan talihliler Pazartesi (yarın) itibaren A52 TV ve Çakır medya bürolarından hediyeleri alabilecekler.

Çekilişte hediyelerini almaya gelmeyen   asil talihlilerin  yerine  yedekler hediyeleri kazanma şansı olacak.

Programda ki çekilişlerde bir kişi  birden  daha fazla ödül kazandı ise ödüllerden birini seçme hakkı olacak ,boş olan yere ise yedek talihli hediyeyi kazanmış sayılacak.

ANKETLERE KATILIN KAZANIN

Her hafta anketçi sayfasında yayınlanan ankete katılın kazanın. Anketlere katılan arasında her hafta düzenlenecek olan çekilişle hediye kazandırmaya devam edeceğiz sizlerde bizi takip edin karlı çıkın.

İŞTE HEDİYE KAZANAN TALİHLİLER

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-