eskort samsun

ÜNYENETHABER

YENİ LEZZET DURAĞINIZ…VİDEO HABER

YENİ LEZZET DURAĞINIZ…VİDEO HABER
05 Şubat 2015 - 1:21

HİRA RESTAURANT

Adsız

Hira Restaurant işletmecisi İsa Ekiz, restaurantçılık mesleği ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda mesleğinin zorluğunu anlatırken sözlerinde restauran işletmeciliğinin kesinlikle göründüğü kadar kolay olamadığını vurguladı.

İşletmeci İsa Ekiz; “Restaurant işletmeciliği gerçekten göründüğü gibi kolay bir hizmet sektörü değil.İnsanları ayrı ayrı memnun etmek oldukça zor.

Yemek yemek bir ihtiyaç ve ben inanıyorum ki gün içinde Ünye’deki insanların %50’si dışarıda yemek yiyordur.Ve insanlara bu hizmetin verilmesi gerekiyor.

İnsanlarda günlük yemek yedikleri için restaurant kültürü yok.İnsanlar bir restauranta gittiğinde rutin olarak her gün yemek yedikleri için bütçeye öncelik veriyor..Daha sonra da yemeğin lezzetine, kalitesine mekanın temizliğine ve işletmecinin güvenilirliğine dikkat ederler.Ve en çok etken olarak gördüğümüz ayak alışkanlığı.Bunun için bu sektörde sabretmek önemlidir.

Benim restaurantım da üst katta ve bir ev temizliğinde.Sektörde yeniyiz, acemiliklerimiz var ve her şey zaman istiyor.Zamanla daha da iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.

Bütün esnaf şuan her gün işlerin daha da zor olduğu, giderlerin, maliyetlerin arttığı fakat gelirlerin azaldığı bir gündeyiz.Şu günlerde çoğu esnaf, kazanmadığı parayı ödüyor.

Biz Hira Restaurant her konuda kendimize güveniyoruz, iddialıyız.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-