eskort samsun

ÜNYENETHABER

YAŞAMA TUTUNMAK İÇİN YARDIM BEKLİYOR

YAŞAMA TUTUNMAK İÇİN YARDIM BEKLİYOR
23 Ekim 2021 - 1:41

Ordu Ünye’de ikamet eden epilepsi hastası Asım Sağlam, ilaçlarını alabilmek için devlet büyüklerinden yardım bekliyor.

4 senedir Ünye Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden Asım Sağlam, epilepsi hastalığı nedeniyle çalışamadığını ve devletten aldığı ücretin kirasına yetmediğini belirtti.  

Epilepsi hastası Asım Sağlam Ordu Büyükşehir Belediyesine seslenerek yardım beklediğini söylerken sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Ben epilepsi hastasıyım ve evde toplam 5 kişiyiz. Çocuklarıma okul için elbiseler aldım ama hepsini borç aldım. Benim kendi öz abim bile ona olan borcumu ödemem için bunaltıyor. Ben bu konuda devlet büyüklerimden yardım istiyorum. Ben devletten 660 lira bir yardım alıyorum. Ancak benim ev kiram 500 lira ve geçinemiyorum. Benim ödenecek 10 milyara yakın borcum var. Çocuklarım benden okula gitmek için para istiyor ancak onlara el harçlığı bile veremiyorum. Benim çocuklarımdan bir hasta özel eğitim okuluna gidiyor. Onun eğitimi için de paraya ihtiyacım var. 4 senedir Fevzi Çakmak Mahallesinde oturuyorum. Yaşar Yıldız muhtar olmadığı halde bana çok fazla yardımcı oldu. Ben çok zor durumdayım ve yardım bekliyorum. Ben daha önce intihar girişiminde de bulundum. Yaşar Yıldız ve mahalle sakinleri beni son anda kurtarmışlar. Benim sürekli kullanmam gereken ilaçlarım var ancak almaya param yok. Bana 3 ayda bir miktar veriyorlar ama benim kiram 500 TL ve verilen ücret yetmiyor. Ben buradan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Bey’e sesleniyorum bana lütfen yardım edin.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-