eskort samsun

ÜNYENETHABER

Voleybolda Akkuş Belediyespor’un Ayak Sesleri

Voleybolda Akkuş Belediyespor’un Ayak Sesleri
28 Ocak 2015 - 13:15

Ordu’yu Bölgesel Ligde Temsil Edecekler

IMG_0004

30 Mart’tan sonra değişim başlayacak sloganıyla yola çıkan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci her alanda yapmış olduğu başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Akkuş gençliğinin önünü açmak adına belediye spor kulübünü sahalara çıkardı. Başkan Demirci belediyespor’u kısa sürede faaliyete geçirirken sportif çalışmalar voleybol, güreş, masa tenisi ve badminton branşları ile başladı.

Akkuş Belediyespor bünyesinde kurulan voleybol takımı bölgesel lig müsabakalarında Ordu Uzungöl Gençlik Spor ile birlikte Ordu’yu temsil edecek. Belediye Başkanı İsa Demirci cuma, cumartesi ve pazar günleri Ünye Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak voleybol bölgesel lig maçlarına hazırlanan takımı ziyaret ederek bilgiler aldı ve voleybolculara baklava ikram etti.

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi veren takım antrenörü Mehmet Koca, “Bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın İsa Demirci’ye teşekkür ediyoruz. Akkuş’u ve Ordu’yu müsabakalarda en güzel şekilde temsil edeceğiz. Daha yeni bir takım olmamıza rağmen oldukça iddialıyız, ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Grup maçlarından sonra 3. lig terfi maçları yapacağız, bu müsabakalarda da rakiplerimizi yenip 3. lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Sporun ve sporcunun daima yanında olacaklarını söyleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Akkuş’ta değişim başladı. Bunu hissetmeye ve görmeye başladık. Belediyespor adından söz ettiriyor. Güreş takımımız Ordu’da yapılan müsabakalarda dereceler elde etti. Voleybol takımımızın da aynı başarılara imza atacağına inanıyorum. İlk etapta güreş, voleybol, masa tenisi ve badminton branşlarında çalışmalar başlattık. Kulüp bünyesinde farklı branşlarda da takımlar oluşturacağız. Gençlerimizin spora yönelmeleri için elimizden geleni yapacağız. Şimdi önümüzde voleybol bölgesel lig maçları var, takımımız Ordu’yu temsil edecek, voleybolcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum. Cuma, cumartesi ve pazar günleri Ünye Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalara tüm hemşerilerimizi ve voleybol sevenleri takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-