eskort samsun

ÜNYENETHABER

VERİMLİ BİR BULUŞMA OLDU…VİDEO HABER

VERİMLİ BİR BULUŞMA OLDU…VİDEO HABER
19 Şubat 2015 - 2:02

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif ERGÜN

2

AK Parti yönetim kurulu yapmış olduğu haftalık olağan toplantıda ,hafta sonu gerçekleşen kahvaltı programı ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un izlenimlerini anlattı.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif ERGÜN; “Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Numan Bey ile birlikte bir kahvaltı programında buluştuk.Programı Ordu Büyükşehir Belediyesi hazırladı.Organize edilen bu kahvaltı programına Ünye’den kimlerin katılıp katılmayacağı bizlere bildirildi,bizde bu doğrultuda hareket ettik ve yanlış anlaşılma olmaması için açıklama yapma gereği duydum.

Programa, yeni seçilen Ordu İl Yönetimi, Ünye Yönetimi, Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı, 20 ilçenin belediye başkanları ve ilçe başkanları davetliydi.Davet listesi bunlardan ibaretti ama oraya gelen hiçbir şahıs da geri git denilmedi.Sadece bize verilen talimat böyleydi. Toplantı çok verimli oldu.

Numan Bey’in  Ünye’ye karşı ilgi ve alakası bir hayli iyi gözlemlendi.Bizim Ankara’da 8 projemizin gündemde olduğunu dile getirerek bütün projelerimiz tek tek saydı.Bu projelerimizin vekilimizle birlikte takipçisi olacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri arkadaşlarla da bir toplantı yaptık.Organize sanayi için Belediye Başkanımız yarın bir toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gidecek.Kendileri orada Bakan Bey ile de görüşecek.Bir sonra ki hafta da biz konunun devamı için Ankara’da olacağız.Organize sanayiyi de bir an önce hayata geçirmek istiyoruz.
Biliyorsunuz ki, yeni ihaleyle Devlet Hastanesi ve şantiyeyi alan arkadaşlar geldi.10.3000.000 Tl karşılığında 100 gün süreli bir ihale yapıldı.Şuanda da çalışmalar başladı.

Devlet Su İşleri, Kara Yolları ile ilgili olan projelerimizde takibimiz altında dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-