eskort samsun

ÜNYENETHABER

VEKİL ADAYI MI?

VEKİL ADAYI  MI?
03 Şubat 2015 - 8:29

Op. Dr. Tolga Baş

FF

Sinop Kamu hastaneleri birliği genel sekreteri Op. Dr. Tolga Baş’ın 2015 seçimlerinde memleketi Ordu’dan aday olması bekleniyor…
Ordu’nun Ünye ilçesi’nden olan Op.Dr.Tolga BAŞ,Sinop Atatürk Devlet hastanesi Baştabip yardımcısı iken,Sinop Sağlık il müdürlüğü görevine getirilmiş ve hemen akıbetinde başarılarından dolayı, kısa bir süre sonra da Kamu hastaneleri birliği genel sekreterliği görevine atanmıştı.
BAŞ’ın yaklaşık 4 ay sonra yapılacak olan 2015 Milletvekilliği genel seçiminde AK parti’den Ordu Milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

Memleketinde Isınma Turlarında mı?

Tolga Baş’ın şuan için Ünye ve Ordu’da bulunması, adaylık konusunda çalışmalar yaptığı yönünde kuşkuları da beraberinde getiriyor.Sayın Tolga Baş’ın sesliğini ne zamana kadar sürdüreceği merak konusu.Henüz kendisi milletvekilliği konusunda bir açıklama yapmasa da ,kamuoyunda adaylık için ismi gecen iddialı adaylardan biri olarak lanse ediliyor.

Başarı ile Özdeşleşmiş Bir İsim
Sayın Tolga Baş’ın genç yaşına bunca başarıyı sığdırması ve görev yaptığı yerlerde halkın sevdiği bir kişilik olması ile ön plana çıkıyor.Tolga Baş genç ve dinamik yapısı ile siyasete yeni bir vizyon getireceği bir gerçek.

TOLGA BAŞ KİMDİR.

1978 Ordu doğumlu olup, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ünye’de tamamlamıştır. 1995 yılında Ünye Lisesi’nden mezun olduktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştır. 2001 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Ordu Korgan Merkez Sağlık Ocağında göreve başlamıştır. Bir süre sonra Ordu Korgan Devlet Hastanesine geçmiştir. Burada görev yaptığı dönemde, vatani görevini yapmak için Kırıkkale iline gitmiştir. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Ordu Korgan Devlet Hastanesindeki görevine dönmüş olup, Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 2006 yılında kazandığı ihtisas sınavı sonrasında,  Ankara Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi alanında uzmanlık eğitimini tamamlayan Op.Dr. Tolga BAŞ, Kalp ve Damar Cerrahisi branşında çeşitli kongre ve seminerlere katılmıştır. 2012 yılında Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde Uzman Doktor olarak göreve başlamış olup, bir süre sonra Başhekim Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 01.11.2012 tarihinde Kamu Hastane Birliklerinin kurulması ile beraber sözleşme imzalayarak Başhekim Yardımcılığı görevine devam etmiştir. 2013 yılında Sinop İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmıştır. Sinop İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken, Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Op. Dr. Tolga BAŞ, 25.06.2014 tarihinden itibaren Sinop Kamu Hastaneleri Birliğinde Genel Sekreter olarak görevine devam etmektedir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-