eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vali İrfan BALKANLIOĞLU’ndan 10 Ocak İdareciler Günü Kutlaması

Vali İrfan BALKANLIOĞLU’ndan 10 Ocak İdareciler Günü Kutlaması
09 Ocak 2015 - 11:30

“Ülkemizde Büyük Fedakarlık ve Çalışma Azmiyle Görev Yapan Bütün İdarecilerin Gününü Tebrik Ediyorum”

vali

İl ve ilçelerde devleti ve hükümeti temsil etme konumlarıyla yönetimimizin önemli bir temel taşı olan. Mülki İdare Amirlerimiz, 150 yılı aşkın bir süreden beri toplumumuzun huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışarak kamu hizmeti üretmektedirler. Bulundukları yerlerde birer toplumsal önder olan idarecilerimiz, görevlerini vatandaşlarımızın memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunarlar. Onlar, sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmektedirler.

İnsanı ön planda tutan bir yönetim yapısına ulaşılması, kamu yönetiminde açıklık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinin yerleştirilmesi ve devlet çarkının hızlı, etkin ve verimli çalışmasının sağlanması konularında mülki idare amirlerinin gayretlerinin belirleyici olduğuna yürekten inanıyoruz.

Mülki idare amirlerimizin topluma liderlik yaparak, spordan sağlığa, eğitimden kültüre, turizmden asayişe, diyanetten sosyal hizmetlere kadar pek çok alanda gerçekleştirdikleri projelerin Türkiye’nin geleceği açısından özel bir değer ve anlam taşıdığını vurgulamak istiyorum.

Bu düşüncelerle Mensubu olmaktan gurur duyduğum idarecilik mesleğinin bu mutlu gününde, ülkemizde büyük fedakarlık ve çalışma azmiyle görev yapan bütün idarecilerin gününü tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, ebediyete intikal eden tüm idarecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-