eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünyespor’dan Derbi Provası!

Ünyespor’dan Derbi  Provası!
13 Şubat 2015 - 9:07

1202201503uny

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 18. Hafta mücadelesinde Pazar günü Ordu derbisi sayılan maçta Güzelorduspor’u konuk edecek olan Ünyespor zorlu müsabakanın provasını istekli ve neşeli yaparken kulüp yöneticisi Bülent Yılmaz, yeşil-beyazlı takıma antrenman sonrasında baklava ikram ederek futbolculardan galibiyet sözü aldı.

 

Son iki haftadaki çıkışı ile taraftarlarına umut aşılayan ve Pazar günü konuk edeceği Güzelorduspor karşısında galip gelerek seri yakalama amacında olan Ünyespor, zorlu mücadelenin provasını maçın oynanacağı Ünye Şehir Stadı’nda yaptı.

Trilyonluk rakamlara varan bütçelerle ligde mücadele eden takımlarla dişe diş mücadele eden ligde kalma yolunda futbolcularla taraftarlarının bütünleştiği Ünyespor, Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda Ordu derbisinde konuk edeceği Güzelorduspor maçının provasına Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır ve yardımcısı Ata Anıl idaresinde önce ısınma çalışması ile başladı. Daha sonra son derece eğlenceli geçen elle ve ayakla top taşıma yarışmasının ardından çift kale maçını oynayan yeşil-beyazlı takımda futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı oldukları görüldü.

Ünyespor’un Güzelorduspor maçı provasına tüm futbolcular tam kadro halinde katılırken sakatlıktan yeni çıkan Abdülkadir Çelikkaya ile Sinopspor maçında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Ceyhun Bükü ise takımdan ayrı olarak teknik ekibin kendilerine verdiği program dahilinde çalışmalarını sürdürdüler. Bu iki futbolcunun son durumu ise maç günü belli olacak. Zorlu mücadele öncesinde Ünyespor’da Umut Bavagir’in 7 maçlık cezası sona ererken K.D.Ç.S Yenicespor maçında kırmızı kart gören Atakan Koç ise cezalı olduğu için bu maçın kadrosunda yer alamayacak.

Ünyespor’a tatlı ziyaret

Ünyespor’un antrenmanlarında ve maçlarında yalnız bırakmayan kulüp yöneticisi Bülent Yılmaz, çift kale sonrası futbolculara baklava ikramında bulundu. Güzelorduspor maçında futbolculardan galibiyet sözü alan Bülent Yılmaz, takım oyuncularına galibiyet için güvendiğini söylerken futbolcular da kendisine teşekkür ederlerken bu zorlu maçta her zamanki gibi yürekleriyle mücadele ederek kazanacaklarını ifade ettiler.

Güzelorduspor maçı öncesinde Ünyespor, Cuma gününü dinlenerek geçirecek ve Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini bekleyecek.

SPOR AKSİYON

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-