eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünyespor ,Yenicespor Maçına Hazır

Ünyespor ,Yenicespor Maçına Hazır
30 Ocak 2015 - 8:30

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapamayan Ünyespor hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği K.D.Ç.S Yenicespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

5555

Kendi sahasında Termespor yenilgisinin ardından Pazartesi günü deplasmanda Çarşambaspor’a da mağlup olmaktan kurtulamayan Ünyespor’da gözler Pazar günü oynanacak K.D.Ç.S Yenicespor maçına çevrildi. Pazartesi günü oynanan maçın ardından Salı günü maçta forma giyemeyen futbolcular bir çalışma yaparken Çarşambaspor müsabakasında mücadele eden futbolcular günü dinlenerek geçirdi. Bugün Ünye Şehir Stadı’nda tam kadro K.D.Ç.S Yenicespor maçı için hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır idaresinde ilk çalışmasını yaptı. Sabah saat 10.00’da yenileme idmanı ile çalışmasına başlayan Ünyespor daha sonra dar alanda topla çalıştı. Ardından teknik ve taktik ağırlıklı antrenman yapan yeşil-beyazlılar antrenmanın son bölümünde de dar alanda çift kale maç yaptı.

Ünyespor’un bugünkü antrenmanında sakatlığı söz konusu olan Anıl Kalaycı takımla birlikte çalışmalara katılırken, bir diğer sakat oyuncu Abdülkadir Çelikkaya ise düz koşu yaptı. Ünyespor Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği K.D.Ç.S Yenicespor maçının hazırlıklarına Perşembe günü yapacağı çift kale maç ile devam edecek. Yeşil-beyazlılar 3 puan parolası ile hazırlandıkları maçta cezalı oyuncusu Umut Bavagir’den yoksun kadrosu ile mücadele edecek. Sakatlığı bulunan Abdülkadir Çelikkaya’nın doktor raporuna göre Pazar günkü maçta yer alıp almayacağı belli olacak.

SPOR AKSİYON

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-