eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYESPOR SON DAKİKADA KAZANDI

ÜNYESPOR SON DAKİKADA KAZANDI
01 Mart 2015 - 23:37

1558620_10153107823174732_1597156926_n

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 20. Hafta mücadelesinde kendi sahasında ligin en son sırasında genç kadrosuyla mücadele eden 1930 Bafraspor’u konuk eden Ünyespor, iki kırmızı kartın çıktığı maçta rakibini 90+4. Dakikada Adnan Dönmez ile yıkarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Ünye Şehir Stadı’nda Ünyespor’un santra vuruşuyla başlayan karşılaşmada yeşil-beyazlı taraftarlar yine takımına 90 dakika destek vererek galibiyette pay sahibi oldular. İlk yarıda iki takım adına da önemli gol pozisyonlarından sonuç çıkmayınca devre golsüz eşitlikle sona erdi. Özellikle Ünyespor’un ilk yarıda geliştirdiği ataklar sonrası girilen net gol pozisyonlarında konuk takımın kalecisi Ahmet Gökhan kalesinde adeta devleşerek gole geçit vermeyen isim oldu.

Ünyespor teknik sorumlusu İmdat Musa Yıldırır’ın tedbirli olarak AFDK’ya sevk edilmesi nedeniyle tribünden izlediği maçta ikinci yarı hakemin tartışmalı kararlarının gölgesinde geçti. Galibiyet golü için yüklenen Ünyespor’un takım kaptanı İbrahim Karayiğit, 66.dakikada topla kendisi oynarken rakibinin kontrolsüz girişi sonrası rakip oyunca ile birlikte yerde kalınca maçın hakemi ikinci sarı kartının ardından kırmızı kartına başvurdu ve Ünyespor bu dakikadan sonra sahada 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı.

Karşılaşmanın 86. Dakikasında 1930 Bafrasporlu oyuncu Burak Cengiz de ikinci sarı kartını ve ardından kırmızı kartı görünce kalan dakikalarda iki takım sahada sayısal olarak dengelenmiş oldu. Maçın son dakikalarında yerde yatarak oyunu soğutmaya ve zaman geçirmeye çalışan konuk takım oyuncularına hakem göz yumarken artan Ünyespor baskısı meyvesini son uzatma dakikasında verdi. 90+4. Dakikada kendi yarı alanından İsmail’in havalandırdığı top ile çıkan Ünyespor’da Ferda Uygun sol boşluktaki Adnan’ın koşu yoluna topu gönderdi. Süratini konuşturan Adnan Dönmez yaklaşık 40 metrelik mesafeyi adeta rekortmen atletler gibi koşarak ceza sahası içine topla girdi ve kalecinin solundan yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle Ünye Şehir Stadı tribünleri büyük bir coşku ve sevinç yaşarken yeşil-beyazlı futbolcular yapılan santranın ardından çalan bitiş düdüğü ile sahayı bayram yerine çevirdiler.

1930 Bafraspor karşısında galibiyet coşkusunu soyunma odasında da sürdüren Ünyesporlu futbolcular daha sonra stat önünde kendilerini bekleyen taraftarlarla adeta kenetlenerek 3 puanın sevincini birlikte coşku içinde yaşadılar.

Bu galibiyetle puanını 21’e çıkartan Ünyespor iki basamak birden yükselerek 10.sıraya yerleşti. Statü gereği rakibi Fatsa Belediyespor’un deplasmanda kazanması ile aradaki 4 puan farkı koruyan yeşil-beyazlılar şimdiden ligin 21. Haftasındaki deplasmanda oynanacak olan Ladik Beldespor maçını beklemeye başladılar.

Stat: Ünye Şehir

ÜNYESPOR: Tanzer, İsmail, İbrahim, Ferda, Özay, Umut(Dk-79 Anıl), Batuhan, Taner, Ceyhun(Dk-60 Abdülkadir), Adnan, Oğuzcan

Yedekler: M.Ali, Atakan, Arcan, Yunus Emre, Emre Çincer

Teknik Sorumlu: İmdat Musa Yıldırır

1930 BAFRASPOR: A.Gökhan, Serkan, Mehmet, H.Mertcan, K.Emre, Burak, Yiğit(Dk-82 Yiğit), U.Şakir, Eray, Anıl, Ufuk

Yedekler: Yakup, Nevzat, Kubilay, Cengiz Can, Metehan, Enes

Teknik Sorumlu: Arif Gençoğlu

Sarı Kart: 24’ Adnan, 35’ Ferda, 58’ ve 66’ İbrahim, 70’ Umut, 80’ İsmail(ÜNYESPOR), 34’ Burak, 35’ Eray, 39’ Ufuk, 90+3’ U.Şakir (1930 BAFRASPOR)

Kırmızı Kart: 66’ İbrahim(ÜNYESPOR), 86’ Burak(1930 BAFRASPOR)

Gol: Dk-90+4 Adnan Dönmez(ÜNYESPOR)

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-