eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYESPOR KAYIP

ÜNYESPOR KAYIP
27 Ocak 2015 - 9:58

 

Bölgesel Amatör Lig 15. Hafta mücadelesinde deplasmanda Çarşambaspor ile karşı karşıya gelen Ünyespor, ilk yarısı 0-0 biten mücadelede savunmasında yaptığı hataların bedelini ağır ödedi ve Onur’un 69 ile 78. Dakikada attığı gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu.

 

Ligin ikinci yarısına Termespor yenilgisi ile başlayan Ünyespor en az 1 puan için gittiği Çarşambaspor deplasmanında da umduğunu bulamadı. Çarşamba Yeni Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi ile başa baş mücadele eden yeşil-beyazlılar ilk yarıyı golsüz beraberlikle geçirdi. İlk yarıda ters esen rüzgara karşı mücadele eden Ünyespor topu ileriye taşımakta zorlanırken ender geliştirdiği ataklarda gol bulamazken savunmasında zamanında müdahaleleriyle de rakibine gol şansı vermedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına rüzgarı arkasına alarak başlayan ve rakip kalede pozisyon arayan Ünyespor Adnan, Batuhan ve Oğuzcan ile girdiği pozisyonlarda rakip fileleri havalandıramadı. İlk devreye göre hızı kesilen ve pozisyon kısırlığı yaşan Çarşambaspor, Ünyespor’un yüklendiği 69. Dakikada ani geliştirdikleri kontra atakta savunmanın uzaklaştıramadığı topu Onur ile filelere gönderince ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunda risk alarak savunmanın diri oyuncusu Ferda’yı gol bölgesine gönderen Ünyespor, beraberlik ararken kalesinde ikinci golü gördü. 78. Dakikada yine ani atakla gelen Çarşambaspor, ilk golün sahibi Onur ile ikinci sayısını kaydetti ve skoru 2-0 yaptı.

10 dakikada kalesinde iki gol gören ve demoralize olan Ünyespor maçın son dakikalarında farkı önce bire indirmek ve arından da beraberlik golü bulmak için rakip alana oyunu yıkmak istediyse de oyun disiplininden koptu ve arzu ettiği golleri bulamadı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol gelmeyince Ünyespor deplasmanda mücadele ettiği Çarşambaspor karşısında 2-0 mağlup oldu ve 15. Haftayı da puansız kapattı. Ligde 11 puanla 12. Sıradaki yerini koruyan yeşil-beyazlılar düşme hattından bir an önce kurtulmak ve üst sıralara tırmanmak için umutlarını gelecek haftalara bıraktı. Yeşil-beyazlılar gelecek hafta kendi sahasında K.D.Ç.S Yenicespor’u konuk edecek.

Ünyespor karşısında zor da olsa kazanan Çarşambaspor 23 puanla 5. sıraya yerleşti. Çarşambaspor gelecek hafta deplasmanda Termespor karşısına çıkacak.

ÇARŞAMBASPOR:2-ÜNYESPOR:0

Stad: Çarşamba Yenişehir

Hakemler: Betül Baykan, Elif Yalçın, Oğuzhan Taştekin

Çarşambaspor: Emre Arslan, Harun Karadaş(Dk-46 Recep Göktaş), Oğulcan Dinç, Onur Ergül, Burçin Yüksel, Yılmaz Ersoy, Doğukan Uzunoğlu(Dk-72 Muhammed Uyar), Orhan Demir, Burak Denizodabaş, Kahraman Tosun(Dk-61 Yunus Aydın), Seyit Ahmet Kurt

Yedekler: İbrahim Yılmaz, Ümit Güven

Teknik Sorumlu: Birol Akkaya

Ünyespor: Tanzer Kargoğlu, İsmail Karayiğit, Adnan Dönmez, Ferda Uygun, Özay Günay, Taner Cındık, İbrahim Karayiğit, Ceyhun Bükü(Dk-77 Arcan Aktürk), Atakan Koç, Oğuzcan Alkan, Batuhan Türkmen(Dk-76 Şaban Demirci)

Yedekler: Muhammed Ali Cerrahoğlu, Yunus Emre Erdem, İlkay Okutucu, Anıl Kalaycı, Abdülkadir Çelikkaya

Teknik Sorumlu: Musa Yıldırır

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

Maça Ünyespor’un vuruşu ile başlandı

Dk-4 Çarşambaspor atağında topla buluşan Yılmaz sağdan ceza sahası içine girer girmez sert vurdu, kaleci Tanzer’in müdahalesi ile top kornere çıktı.

Dk-5 Köşe atışından sonra ceza sahası dışına çıkan topa Oğulcan’ın plasesi üstten auta çıktı.

Dk-11 Ünyespor atağında rakibine baskı yapıp topu kazanan Batuhan soldan ceza sahası içine girdikten sonra geriye çıkardı. Ancak bomboş pozisyonda bu topa kimse dokunamayınca Ünyespor pozisyondan sonuç alamadı.

Dk-25 Ünyespor atağında Ceyhun’un uzaktan sert şutu kaleci Emre’de kaldı.

Dk-26 Çarşambaspor atağında solda topla buluşan Yılmaz, İsmail’den sıyrıldıktan sonra çok sert vurdu, kaleci Tanzer bu topu iki hamlede kontrol etti.

Dk-28 Çarşambaspor’un bu dakikaya kadar etkili ismi Yılmaz, Ünyespor savunmasında kendini karşılayan Ferda’dan sıyrıldıktan sonra kendini yere bıraktı. Bu pozisyonda maçın orta hakemi Betül Baykan, yardımcısı ile göz göze geldikten sonra pozisyona devam kararını verdi.

Dk-34 Hızlı gelişen Ünyespor atağında Adnan’ın ters topu ile buluşan Ceyhun önündeki savunma oyuncusunu geçip ceza sahası içine girdi. Kaleye vurmak yerine Batuhan’ı topla buluşturmak istediyse de savunma araya girerek tehlikeyi önledi.

Dk-35 Ani gelişen Çarşambaspor atağında Yılmaz sol kanattan çok etkili geldi ve arka alanda bomboş durumdaki Doğukan’ı gördü. Müsait durumdaki Doğukan topu kontrol etmek isterken ayağının altından topu kaçırdı ve bu önemli pozisyon sonuçsuz kaldı.

Dk-42 Çarşambaspor’un kazandığı serbest atışta topun başına geçen Oğulcan çok sert vurdu, kaleye giden topa kaleci Tanzer  mükemmel uzanarak köşeden çıkardı. Boşta kalan topa yine kaleci Tanzer ayağı ile müdahale ederek topu kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

Dk-46 Ünyespor atağında Kaptan İbrahim’in savunmanın arkasına attığı topla buluşan Oğuzcan kaleye vurmak istedi ancak savunma araya girince seken top bu sefer Adnan’ın önünde kaldı. Ancak onun sol çaprazdan kaleye yapmak istediği vuruşta S. Ahmet araya girerek topu kornere çeldi.

Dk-50 Çarşambaspor atağında Doğukan, Ünyespor savunmasından seken topa çok sert vurdu, ancak iyi yer tutan kaleci Tanzer iki hamlede topu kontrol etti.

Dk-68 Ünyespor’un geliştirdiği atakta Batuhan’ın ortaladığı topta müsait durumdaki Adnan’ın vuruşu iyi olmayınca seken top Oğuzcan’ın önünde kaldı. O da karşı karşıya durumda topa iyi vuramayınca top direğin dibinden auta çıktı.

Dk-69 (GOL) Ani gelişen Çarşambaspor atağında soldan ceza sahası içine çevrilen topta kaleci Tanzer’in terk ettiği kaleye koşusunu yapan Özay gol çizgisinde çıkardığı top direğe çarptıktan sonra Onur’un önünde kaldı. Onur sola doğru çekip vurduğu top filelere gitti ve Çarşambaspor 1-0 öne geçti.

Dk-78 (GOL) Savunmanın arkasına atılan topla buluşan Onur, kalesini terk eden Tanzer’in üzerinden yaptığı aşırtma vuruş filelere gitti. 2-0

Dk-81 Çarşambaspor atağında Muhammed’in ortaladığı topa Recep’in kafa vuruşu üstten auta çıktı.

Dk-89 Ünyespor atağında kaleyi karşısına alan Kaptan İbrahim’in sert şutu üstten auta çıktı.

Maçta başka gol olmadı ve Çarşambaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

SPOR AKSİYON

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-