eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYESPOR GALİBİYET İSTİYOR

ÜNYESPOR GALİBİYET İSTİYOR
21 Şubat 2015 - 23:44

19.Hafta mücadelesinde deplasmanda Bartınspor ile karşı karşıya gelecek

bartinunye02

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 19.Hafta mücadelesinde deplasmanda Bartınspor ile karşı karşıya gelecek olan Ünyespor dün gece yarısı kara yolu ile hareket ettiği Bartın’a ulaştı ve burada son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

 

Grubunda son üç haftalık çıkışı ile 7 puan toplayarak üst sıralara tırmanmaya başlayan Ünyespor, yarın Bartın Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçta karşı karşıya geleceği Bartınspor maçı öncesinde son hazırlıklarını tamamladı. Dün gece yarısı kara yolu ile hareket eden yeşil-beyazlılar bugün öğleden önce saat 11.00’de Bartın’a ulaştılar. Bartın’da Varol Otel’e yerleşen Ünyespor kafilesi bir süre dinlendikten sonra saat 16.00’a yaklaşık 40 dakika süren ter antrenmanı yaptı. Ali Yay Spor Tesislerinde son derece neşeli geçen ter antrenmanını yapan yeşil-beyazlılar ardından kamp yaptıkları otele çekilerek maç saatini beklemeye başladılar.

Ünyespor’un Bartınspor deplasmanı kafilesinde Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır, Kulüp idarecisi Halil Korkmaz ile birlikte futbolcular İbrahim Karayiğit, İsmail Karayiğit, Ferda Uygun, Özay Günay, Tanzer Kargoğlu, Taner Cındık, Muhammed Ali Cerrahoğlu, Atakan Koç, Adnan Dönmez, Umut Bavagir, Oğuzcan Alkan, Batuhan Türkmen, Şaban Demirci, Abdülkadir Çelikkaya, Ceyhun Bükü, Yunus Emre Erdem bulunuyor.

Ünyespor’un Bartınspor maçı kafilesinde bazı genç oyuncularla birlikte sakatlığı bulunan stoper oyuncusu Oğuzhan Uslu yer almadı.

Bartın Atatürk Stadı’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan Bartınspor-Ünyespor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Onur Güneş yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını ise Hüseyin Can ve Hasan Bostan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serdar Osman Akarsu.

Maçın oynanacağı Bartın Atatürk Stadı zemininde kar temizleme çalışmalarının devam ettiği ve sahanın maç saatine yetiştirileceği bildirildi.

İmdat Hoca: “Güzel futbol ve güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz”

Ali Yay Spor Tesislerinde ter antrenmanından sonra açıklamada bulunan Ünyespor Teknik Direktörü İmdat Musa Yıldırır, Bartın’a puan kazanmak için geldiklerini ve ligde oynadıkları her maça final havasında hazırlandıklarını söyledi. Yıldırır açıklamasında, “Her zaman söylediğimiz gibi rakiplerimizin ne yaptığı, ne yapacağı değil bizim ne yaptığımız, ne yapacağımız önemli. Bulunduğumuz konum itibariyle her maça final havasında çıkmak durumundayız. Öyle de çıkıyoruz. Son haftalarda  hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak belirli bir düzeye geldiğimize inanıyorum. Telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Ligde konumumuzu sağlamlaştırmamız için bu zorlu deplasmandan da puanlarla ayrılmamız gerekiyor. İnşallah, buradan Ünye’ye iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Allah’ın izniyle inşallah güzel bir futbol ortaya koyarak, güzel bir sonuçla ayrılırız buradan. Futbolcularıma güveniyorum. Centilmence bir mücadele olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-