eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünyespor-1930 Bafraspor maçına hazır

Ünyespor-1930 Bafraspor maçına hazır
01 Mart 2015 - 9:41

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 20. Hafta mücadelesinde Ünyespor saat 13.30’da başlayacak maçta ligin son sırasındaki 1930 Bafraspor ile karşı karşıya geliyor.

unye_bafra02

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda Bartınspor karşısında 19. Haftayı puansız kapatan Ünyespor, 20. Hafta mücadelesinde Ünye Şehir Stadı’nda bugün 1930 Bafraspor’u konuk ediyor. Ligin bitimine 7 hafta kala düşmeme mücadelesinde avantajlı pozisyonunu korumayı düşünen yeşil-beyazlılarda tek hedef 3 puan olacak. Saat 13.30’da başlayacak maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan ve Cumartesi günü ter antrenmanını yapan Ünyespor taraftarının önünde galip gelmek istediği maç öncesinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

18 puanla ligin 12. Sırasında yer alan ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ünyespor’da tek eksik Güzelorduspor maçında sakatlanan stoper oyuncusu Oğuzhan Uslu.

İki takım arasındaki zorlu mücadeleyi ise Sivas Bölgesi hakemlerinden Hakan Köse yönetecek. Köse’nin yardımcılıklarını ise Mehmet Öcal ve Gökhan Arık yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Ali Selim Müşteri.

Ünyespor-1930 Bafraspor maçına Ünyeli spor severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Ünye Şehir Stadı’ndaki mücadelede bayanlarla çocuklar ve öğrenciler maçı ücretsiz lzleyebilecekler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-