eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’Lİ REKTÖRE RAKİP CIKTI

ÜNYE’Lİ REKTÖRE RAKİP CIKTI
11 Şubat 2015 - 1:44

Rektör Tarık Yarılgaç’a rakip var

G
Ordu’da 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için adaylık heyecanı devam ederken bir seçim heyecanı da Ordu Üniversitesi’nde rektörlük seçiminde yaşanıyor.

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, yaptığı açıklamada mevcut Rektör Tarık Yarılgaç’ın da aday olduğu rektörlük seçiminde kendisinin de aday olduğunu duyurdu.

Prof, Karadeniz, adaylığını açıklarken, bilgi ve birikimlerini uygulamak için aday olduğunu belirterek, “rektörlük sırça köşklerde oturma yeri değil, sahada olma yeridir. Benim yarışım kendimle. Rektör olursam dekanla yarışırım. 19 yıldır Ordu’dayım. Edindiğim potansiyeli tecrübeleri, biraz daha geniş kitlelere yaymak için, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışarak huzurlu ve güvenli bir üniversite ortamı oluşturmak, ön yargısız, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı gerçekleştirmek, adaletin ve hakkaniyetin hüküm sürdüğü, düşüncelerin özgürce ifade edildiği, bilim, kültür ve sanatta söz sahibi büyük ve güçlü bir Ordu Üniversitesi için Rektör adayı olduğumu başta Ordu Üniversitesi ailesine olmak üzere bütün Ordulu hemşehrilerimize saygı ile ifade ediyorum.” dedi…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-