eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Sıcak Asfaltla Buluşmaya Başladı

Ünye Sıcak Asfaltla Buluşmaya Başladı
06 Şubat 2015 - 18:08

Başkan Çamyar, 400 m’lik Sıcak Asfalt Çalışmasını Yerinde İnceleyerek Çalışma Hakkında Bilgi Aldı

bb
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberindeki Ordu Büyükşehir Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı 4. Bölge Ünye Şefi Selahattin Mut, Ak Parti ilçe Başkanı Arif Ergün, Atatürk Mahallesi Elif Kent sitesi ile Anafarta sitesi arasında yapım çalışması başlayan 400 m’lik sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek çalışma hakkında bilgi aldı.
Ordu ilinin bugün önemli bir misafir ağırladığını ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ile beraber olduklarını ayrıca Bakan Elvan’ın Ünye, Akkuş, Niksar mevcut yol hattının iyileştirilmesi ile ilgili Karayolları bölge Müdürüne gerekli talimatı verdiğini vurgulayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Çaybaşı hattındaki 4 km’lik yolun ihalesinin bir an önce yapılması ile ilgili sayın Bakanımıza talebimizi ilettik. Ayrıca Ünye ile ilgili en önemli taleplerimizden bir tanesi, Tabakhane deresinin batı yakasında 20 binamızın kamulaştırılması ile ilgili yaklaşık 5 milyonluk bir bedel vardı bu konuyu da Bakanımıza illettik . Bu talebimizi de sayın Bakanımız dikkate alarak bölge müdürüne talimatını verdi. Binaların kamulaştırılması bittiğinde o bölge de yine karayolları stantlarına asfalta kavuşmuş olacak” dedi.


Niksar Caddesi ile ilgili kendilerine sıkça talepte bulunulduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Burayla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Planladılar. Orayı da cumartesi, pazar günü ara vermeksizin Niksar caddesinde özellikle kesme yapılmak suretiyle şimdilik kış dönemi bakımını yapmış olacağız. Yaz döneminde ise Niksar caddesini tamamını sıcak asfalt olarak yapılmış olacak.

Ayrıca Atatürk mahallemizde Elif Kent ile Anafarta sitesi arasında okul öğrencilerimizin kullandığı yollardan bir tanesidir. Buraya alt yapı çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 cm’lik sıcak asfalt döküldü. Üstüne de 5 cm daha aşınma payı dökülmek suretiyle 400 m’lik yol güzergâhımız bitmiş olacak. Büyükşehir Belediyesine ve Ulaşım Daire Başkanımıza ve çalışan ekibimize teşekkür ediyoruz. Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun diyoruz” şeklinde konuştu

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-