eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Değil Türkiye Tanıdı

Ünye Değil Türkiye Tanıdı
23 Şubat 2015 - 18:05

Ünye Sanat Tiyatrosu Mart Ayında iki oyunu ile İl İl Türkiye’yi gezecek. Kurulalı üç yıl olmasına rağmen sanat adına kendi adını Türkiye’ye duyurdu ve oyuncularının çoğu bir dizide veya sinema filminde rol aldı.

1173613_451984918267271_1685233950_n

Oynadığı oyunlar Türk klasikleri arasında bulunan ve her tiyatro grubunun üstesinden gelebileceği türden oyunlar değildi.
Mart ayı bizim için Turne ayı diyen Genel Sanat Yönetmeni Hamza Alp “ilk olarak 07 Mart 2015 tarihinde Trabzon Akçaabat ilçesinde bu yıl 5. Düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro günlerinde “NALINLAR” adlı oyunumuzla sahne alacağız. Ardından Sayın Milletvekilimiz Mustafa Hamarat beyin öncülüğünü yaptığı ve 25 Mart 2015 Çarşamba akşamı Ankara Ulus Gençlik parkında Necip Fazıl Kısakürek sahnesinde “NALINLAR” adlı oyunumuzla burada Ünye’li Ordu’lu hemşerilerimizle buluşacağız. Hemen ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire başkanlığının düzenlemiş olduğu Mart ayı Kültür etkinlikleri kapsamında 26 Mart 2015 Perşembe akşamı Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde “NALINLAR”, 27 Mart 2015 Cuma Akşamı Ümraniye Atakent Kültür Merkezinde “DUVAR” adlı oyunumuzu sergileyeceğiz. Yine Nisan ayının ilk haftasında İzmir Menemende gerçekleştirilen 7. İnadına Tiyatro festivalinde “DUVAR” adlı oyunumuz sahne alacaktır” dedi.
Ünye Sanat Tiyatrosu olarak Ünye’de her Çarşamba akşamı tiyatro var dedik ve az sayıda seyircimizde olsa oynadık diyen ÜST Genel Sanat Yönetmeni Hamza Alp “Maalesef Ünye tiyatrosuna sahip çıkmadı, hep lafta kaldı, hep bizlerin zorlaması ile gelenler oldu. Kendi rızası ile gelenlere de teşekkür ediyorum. Hep konuşuruz ama icraatımız maalesef yok. Bizi Ünye sahiplenmedi tanımadı ama Türkiye tanıdı o bize yeter. Çünkü oyuncularımızın hemen hemen hepsi bir dizide veya sinema filminde rol aldı bu bize yeter. Ayrıca oyunlarımız ödül alan ve almaya devam eden oyunlar hiç kimse de kusura bakmasın.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-