eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BUZDA KAYACAK…VİDEO HABER

ÜNYE BUZDA KAYACAK…VİDEO HABER
31 Ocak 2015 - 23:03

Sosyal projelere devam

12

Ordunun en kalabalık ilçesi Ünye’de bu pateni pisti açılıyor. Yarıyıl tatiline giren öğrencilerin ilgisini çekmek ve tanıtıma katkısı olması amacıyla Ünye cumhuriyet meydanında buz  pisti yapılıyor.Pistin alanı 450 m2 alana kurulacak .

Ünye Belediyesi sosyal projelerine devam ediyor. Ünye’de buz pateni kurarak  farklı etkinlikler düzenleyerek ,halkın ilgini spor faaliyetlerine  yönlendirmek ve farklı bir belediyecilik anlayışı getirmek  için buz pateni pisti kuruyor.Buz pateni pistinde kaymak isteyenler, Cumhuriyet meydanında  buz pistinden yararlanabilecek.Ünye cumhuriyet meydanında, çarşamb günü açılacak olan buz pateni pisti 1 ay hizmet verecek.Ve Ünye’ye renk katacağıda bir gerçek.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Biz bu güne kadar Belediyenin rutin yürüttüğü hizmet çalışmalarla ilgilenirken bunun aynında da sosyal belediyecilik ve halkımızla iç içe olmak anlamında da faaliyetlere imza atmaya devam ediyoruz.Bu tür düzenlediğimiz etkinliklerin başında ramazan etkinliği geliyordu ve gayet dolu dolu bir organizasyondu.Güreş, teakwando, binicilik, koşular da bizim halkla iç içe olduğumuz etkinliklerdi.Şimdi de özellikle çocuklarımızın sömestr tatili içerisinde olduğu bir dönemde Ünyemizde ilk defan göreceğimiz bir buz pisti kurulumu ile ilgili bir girişimde bulunduk.Şuan kurulumu başladı ve çarşamba gününden itibaren kullanıma açmayı planlıyoruz.Her yaş gurubuna açık bir alan olup, eğitmen hocalarımız her türlü hizmeti verip, yardımcı olacaklar.” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-