eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ünye Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
03 Mart 2015 - 17:41

1AASSDDSAAA (6)

Ünye Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ünye Belediyesi Mart ayı Belediye meclis toplantısı gerçekleşti. Ünye Belediye Meclis Toplantı Salonunda Başkan Vekili Mustafa Telcioğlu Başkanlığında Ünye Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Gerçekleşen mart ayı belediye meclis toplantısında 9 gündem ve 1 gündem dışı madde görüşüldü.

Gündemde konular arasında 3 imarla ilgili madde incelenirken maddelerin 3’ü kabul edildi. Gündem dışı 1 maddede ise 1 vatandaşın imar ile ilgili talebi incelenerek imar komisyonuna havale edildi.

Şubat ayı Belediye meclis toplantısında görüşülerek Plan bütçe komisyonuna havale edilen, Ünye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ek bütçe talebi kabul edildi. Yine Şubat ayı Belediye Meclis Toplantısında görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilen Sendika sözleşmesi yapılamayan işçilerin yevmiyelerine zam yapılmasına ilişkin mahalli idareler genel müdürlüğünden istenilen hukuki görüşün beklenmesine görüş  doğrultusunda işlem tesis edilmesine karar verildi..

Gündemde görüşülen bir diğer madde de ise yasal zorunluluk olarak ilçemizde içkili alanların belirlenmesi amacıyla “içkili yerler belirleme komisyonu” kurulma kararı alınarak, komisyon kuruldu. Komisyona Ak Parti Belediye Meclis Üyelerinden Serkan Çolakoğlu, Orhan Gürel ve Yaşar Nuri Dolu, CHP Meclis üyesi Sezai Kantar ve MHP Belediye Meclis üyesi Murat Çıraklı seçildi. Komisyonun oluşturulmasının ardından içkili yerlerin belirlenmesi ile ilgili gündemde ki 2 madde İçkili Yerler Belirleme Komisyonuna havale edildi.

Gündemin son maddesinde ise 1-5 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Okçuluk Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine Şampiyona için 2 bin 500 TL yardım yapılması kararı alındı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-