eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE BELEDİYE SPOR BASKETBOL

ÜNYE BELEDİYE SPOR BASKETBOL
editor( unyenethaber@hotmail.com )
06 Mart 2015 - 17:00

Ünye Belediyespor Basketbol Takımı bu hafta sonu Bağlar Belediyesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yapıyor.Galibiyet parolasıyla maça çıkacaklarını belirten Ünye Belediyespor Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Hasan Basri Alp, takımda morallerinin iyi olduğunu ve iyi bir oyunla maçtan galibiyet ile ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

senol yerlikaya

Yapmış olduğu açıklamalarda Ünye Belediye Spor Basketbol Şube Sorumlusu Hasan Basri ALP; “Ligimizin ilk devresini tamamladık ve bu hafta sonu Allah’ın izniyle ikinci devreye başlayacağız. İlk maçımız bu hafta sonu Bağlar Belediye Sporla deplasmanda. İlk yarı kendi evimizde bu maçımızdan 67-63 galip ayrılmıştık. Baktığımız zaman ligin ilk yarısında 2 galibiyet 5 mağlubiyet aldık.Bunun akabinde 6 sakat ve 1 cezalı oyuncumuz var. Takımımızda şuan 7 eksik A takım oyuncumuzla yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Bu sakatlıklar bizim belimizi büktü fakat geride kalan oyuncularımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi basketbol takımı 5 oyuncu sahada 7 oyuncu kenarda olmak üzere 12 oyuncudan meydana gelmekte ve bizim elimizde yeterince eksik oyuncu bulunmakta. Bu eksikleri alt yapı oyuncularıyla gidermeye çalışıp ligi mutlu bir sonla bitirmek istiyoruz.”” dedi.

Maç hakkında konuşan Ünye Belediye Spor Basketbol Antrenörü Şenol YERLİKAYA ise; “Bu sezon Bölgesel ligde ilk devreyi tamamladık ve 2 galibiyet 5 mağlubiyet aldık. Biz Ünye Belediye Spor olarak mücadele verdiğimiz bu ligde hedefimiz gruptan çıkıp playoff oynamak ve Ünyelilere iyi maçlar izlettirmekti. Biz bu hedefimizi gerçekleştirip gruptan çıktık. Playoffta ise 2 galibiyet 5 mağlubiyet aldık. Fakat bu mağlubiyetlerimiz’in sebebi eksik oyuncularımızın olmasından kaynaklandı. Baktığımız zaman 6 sakat 1 cezalı oyuncumuz var ve bu oyuncularımızın olmaması bizleri özellikle deplasman maçlarımızda sıkıntıya soktu. Bu hafta sonu Pazar günü ligin ikinci devresinin ilk maçını Bağlar Belediyesiyle deplasmanda oynayacağız. İlk maçımızda kendi evimizde galip gelmiştik. Deplasmanda da galip gelip çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Genel olarak baktığımızda fikstür de avantajımız çok yüksek. Biz son sıradayız fakat bizimle birlikte son 5 takımın puanları 9 puanla eşit durumda liderin ise 13 puanı var. Ligin ikinci devresinde fikstür avantajımızı kullanıp evimizde oynayacağımız 5 maçtan da galip gelip bir üst lige çıkmayı planlıyoruz.” dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P