eskort samsun

ÜNYENETHABER

UĞURLAR ÖLMEZ

UĞURLAR ÖLMEZ
23 Ocak 2015 - 11:54

CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Ohan BODANCI, “24 ocak 1993 Pazar sabahı yaşadığı  ve dile getirdiği doğruların bedelini canıyla ödeyen Uğur MUMCU  51 yıllık yaşamı boyunca ;

resim

            İnsanlar sadece konuştuklarından değil sustuklarından da sorumludurlar diyerek M.K.ATATÜRK ‘ün ilke ve devrimlerini , tam bağımsız bir  Türkiye’yi savundu .

             Devletin devlete , insanın insana kulluğunu yok etmek için uyan diyen  Uğur MUMCU,  

            Türk vatandaşını; İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza mahkemeleri usul yasasına göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişi olarak tanımlamıştır.

               Uğur MUMCUYU anarken , Atatürkçülüğün tam bağımsızlık ilke ve inancıyla, her türlü gerici , baskıcı ve sömürücü güce karşı koyacağımızı , Ülkemizde yaşanan faili meçhul cinayetler , haksızlıklar, yolsuzluklar karşısında suskun kalmayacak ve aydınlarımızı unutmayacağız.

                 24 Ocak ta yitirdiklerimiz , Gaffar OKAN  ve İsmail CEM ‘İ  de rahmet ve minnetle anıyoruz.

                 Anıları  verdiğimiz demokrasi savaşına, yolsuzluk ve  yoksullukla olan mücadelemize, Ünye de yılların biriktirdiği,  yerel ve ulusal  yönetilememeden  doğan sorunları,  vatandaşla birlikte çözmemize, hak adalet kavramlarını yeşertmemize ışık olacaktır.

 

 

                                                                                                       Orhan BODANCI

                                                                                                  CHP Ünye İlçe Başkanı

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-