eskort samsun

ÜNYENETHABER

TFFHGD Şube Yönetimi, Vali BALKANLIOĞLU’nu Ziyaret Etti

TFFHGD Şube Yönetimi, Vali BALKANLIOĞLU’nu Ziyaret Etti
05 Şubat 2015 - 1:15

DSC_4454

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şube Başkanı Barış ŞENSOY ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nu ziyaret etti.

             13 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında TFFHGD Ordu Şube Başkanlığına seçilen Barış ŞENSOY ve yönetim kurulu üyelerini teeden Vali İrfan BALKANLIOĞLU, yöne yönetime başarılı bir çalışma dönemi dileğinde bulundu.

            Hakemlerin, futbol oyununun bir parçası olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, “Futbol sadece futbolcuların oynadığı bir spor değildir. Futbolcular var, hakemler var, gözlemciler var, seyirciler var. Yani bunlar zincirleme. Futbolda hakemler olmasa, futbol olmaz, herkes birbirine girer. Gözlemci olmasa hakemlerin hatalarını kim değerlendirir. Seyirci olmasa tadı tuzu olmaz. Bu neden bunları bir bütün olarak kabul etmek lazım. Hakemlik, futbolun en az futbolcular kadar önemli bir alanıdır. Hakem olmadan maç olmaz. Dolayısıyla fedakarca görev yaptığınız için, her türlü olumsuzluğa, küfüre, hakarete, taşa, sopaya da tahammül ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Hakemlik, fedakarlık isteyen bir uğraştır. Sizleri tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

            Kendilerini kabul etmesinden dolayı Vali İrfan BALKANLIOĞLU’na teşekkür eden TFFHGD Ordu Şube Başkanı Barış ŞENSOY, Ordu futbol hakemliğinin, Türk hakemliğinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “Ordu, futbol hakemliğinde geçmişte FİFA hakemi, FİFA yardımcı hakemi, Türkiye liglerinin her kademesinde başarıyla görev yapan ve Ordu’yu en iyi şekilde temsil edene hakemler yetiştirmiştir. Bu nedenle Ordu hakemliği, Türk hakemliğinde önemli bir yere sahiptir. Şu anda da çok sayıda genç arkadaşımız Türkiye liglerinde görev almakta ve başarıyla Ordu’yu temsil etmektedir. Bizler de bu genç arkadaşlarımızın yetiştirilip, Türk hakemliğine kazandırılmasında dernek yönetimi olarak elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-