eskort samsun

ÜNYENETHABER

“TEMENNİMİZ 1 YIL İÇİNDE BİTMESİ”

“TEMENNİMİZ 1 YIL İÇİNDE BİTMESİ”
13 Ocak 2015 - 9:16

Yapımı devam eden 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesinin 1 yıl içinde biteceği bildirildi.

h

Müteahhit firmanın hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor olması Fatsa Devlet Hastanesinin 2016 yılının Mart ayından önce bitebileceği konusunu gündeme taşıdı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının 2016 Mart ayında resmi olarak teslim alınacağını yalnız çalışmanın erken bitmesi için süreci hızlandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Küçükoğlu, “300 yataklı yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Şuan itibariyle herhangi bir sorun söz konusu değil. Hastane inşaatımız iş güvenliği tedbirleri alınmadığı için bir haftalık durduruldu. Müteahhit firma şuanda çalışmalarına tekrar başladı. Bu gecikme bizleri fazla etkilemeyecek. Mevcut binanın en son bloğu kaldı ve onunda yıkımı 15 gün içerisinde yapılacak. Son bloğun yıkılmasıyla birlikte alanı inşaat firmasına teslim etmiş olacağız. Şehir içinde açılan semt polikliniği şuan için ihtiyacı karşılayacak kapasitede. İl olarak da bütün tedbirleri almış durumdayız. Fatsa’daki bir hastanın burada mağdur olmasını kesinlikle istemeyiz. Tam tarih olarak 2016’nın Mart ayı içerisinde inşaatın bitmesi gerekiyor. Firma ne kadar bu süreyi taahhüt etse de bizim ümidimiz inşaatın biran önce bitmesi. Süreç içinde herhangi bir aksama olmazsa erkende bitebilir. Ama biz bu yılsonuna kadar bitirilmesini planlıyoruz. Ümit ediyoruz inşallah bir aksaklık olmaz” diye konuştu.

112 acil sağlık istasyonlarından bazılarının iletişimin sağlandığı telsizlere geç cevap verdiği iddialarına da yanıt veren Küçükoğlu, “Fatsa Devlet Hastanesinde bekleyen ambulansın merkezin anonslarına geç cevap verdiğini şuan burada öğrendim. Biz bunun gereğini yerine getiririz. 112 acil hizmetlerimiz telsizle haberleşiyor. Bazen rölelerden kaynaklı olarak telsizler çekmeyebiliyor. Bu konuyu araştıracağız ve sorunun çözümüne ilişkin adımları derhal atacağız” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-