eskort samsun

ÜNYENETHABER

Tekkiraz İlköğretim Okulu Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

Tekkiraz İlköğretim Okulu Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi
13 Mart 2015 - 0:32

BLD_0880

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Tekkiraz İlköğretim okulunu ziyaret ederek kahvaltı programında öğretmenler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Belediye Başkan Yardımcı Murat Ocak ve Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nejdet Yılmaz ve Okul Müdürü Ve Öğretmenler katıldı.

Öğretmenlerle sürekli iç içe olduklarını ve onlar için hizmet üretmeye çalıştıklarını dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar;  ‘’Birçoğunuzla zaman anlamında bir araya gelemiyoruz ama inanın milli eğitim müdürümüz ile gün içerisinde hafta içerisinde değişik vesilelerle yine sizlerin ve öğrencilerimizin, problemlerinin çözülebilmesi noktasında sıkça bir araya gelip, istişare yapıp çözüm üretme noktasında gayret sarf ediyoruz. Bu okulumuzla ilgili de minik bir talep bize iletildi hemen biz onu yerine getirelim dedik. Bu Okulumuzu önceki ziyaretimizde okulumuzun önünün asfalt yapılması ile ilgili bir talebi vardı. Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanımızla görüştük. İnşallah havalar ısınır ısınmaz hemen bu probleminin de halledileceği bilgisini de sizlere duyurmuş olalım. Diğer okullarımızla ilgili de özellikle 2015 yatırım programları, Cerrahoğlu ve imam hatip in şuanda devam eden inşatları’nı milli eğitim müdürümüz ile uyumlu bir şekilde takip ediyoruz.. Yapılan bir fiziki ortamların iyileştirme çalışmaların anlam ifade edebilmesi için siz değerli öğretmenlerimizin öğrencilere bazı bilgileri, alışkanlıkları aşılamanız gerekiyor ki bunların en başında da temizlik geliyor. Bizlerde böylece temizlik hizmetlerimizin ilerleyen dönemler içerisinde daha az sayı ile yapılabilmesini temin etmiş olacağız. Temel amacımız burada temizlemekten ziyade kirletmemeyi öğretmemiz gerekiyor çocuklarımıza. Öğretmenlerimizi yakından ilgilendiren bir konuda yılsonu etkinliklerinizi rahat ça yapabileceğiniz bir kültür sarayı projesi ihtiyacı var idi Ünye’de, konu Başbakanımıza, Bakanlarımıza iletildi. Türkiye’de 2015 yılı yatırım projesi kapsamında 3 tane kültür sarayı yapılacak. Bunlardan bir tanesi de Ünye’de yapılacak. Kültür sarayı projesini daire Başkanımıza gönderdik. 8 dönümlük bir alana inşallah güzel bir kültür sarayı inşa edeceğiz. Bizleri güzel bir şekilde ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise : “Okullarımızda temizlik olmaz ise olmazı. Sizler de derslerinizde temizlik alışkanlığını özellikle üzerinde hep birlikte duruyoruz. Devletimiz son zamanlar da temizlik konusunda hizmetli konusunda gerçekten de çok güzel adımlar atıldı. Ve atılmaya da devam ediyor. Ben kahvaltı programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-