eskort samsun

ÜNYENETHABER

Tekerlekli Sandalye Desteği Hastaneye Geldi Yürüyerek Taburcu Oldu

Tekerlekli Sandalye Desteği Hastaneye Geldi Yürüyerek Taburcu Oldu
30 Ocak 2015 - 13:39

ahmet1

Tekerlekli Sandalye Desteği Hastaneye Geldi Yürüyerek Taburcu Oldu

Ünye’nin Tekkiraz Mahallesinde yaşayan İbrahim DALGIÇ isimli hasta tekerlekli sandalye yardımı ile geldiği Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinden yürüyerek ayrıldı.

Hasta İbrahim DALGIÇ  2010 yılından bu yana şiddetli bel ve bacak ağrılarından muzdarip olduğu gerekçesi ile ve ilaç tedavileri dahil tüm tıbbi tedavi, alternatif tedavi yöntemlerini uygulayıp  buna rağmen çektiği rahatsızlığında herhangi bir düzelme olmaması gerekçesi ile Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi polikliniğine başvurdu.

 

Hasta İbrahim DALGIÇ tekerlekli sandalyede doktora başvurduğunu belirtirken; ‘bırakın yürümeyi tekerlekli sandalyede kımıldayamaz haldeydim. Çektiğim ağrı ve acının tarifini anlatmak inanın kelimelerle ifade edilemeyecek boyuttaydı’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Sağ ayağı tutmaz halde gelen hastaya yapılan tetkiklerde LOMBER SPİNAL STENOZ yani belde ileri derecede  kanal darlığı tesbit edildi. Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Ahmet EROĞLU tarafından 4 saat süren başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşan hasta herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan ayağa kalktı ve tedavisi tamamlandıktan sonrada taburcu edildi. Hasta İbrahim DALGIÇ tekerlekli sandalye ile geldiği hastaneden yürüyerek çıkmanın mutluluğunu yaşarken; Ameliyatını gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Ahmet EROĞLU’una  teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-