eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Tarım Kredi Kooperatifleri Çiftçinin Karagün Dostu’dur”

“Tarım Kredi Kooperatifleri Çiftçinin Karagün Dostu’dur”
17 Şubat 2015 - 17:10

Vali BALKANLIOĞLU; 

DSC_5415

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan  GÜVENDİ, Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan BALKANLIOĞLU, “Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Türkiye genelinde çiftçiye çok büyük katkılar sağlamıştır. Çalıştığımız her yerde Tarım Kredi Kooperatifleri en yakın mesai arkadaşlarımız olmuştur. Çiftçinin karagün dostudur” diye konuştu.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin kredi  desteği sağladığını, gübre başta olmak üzere bazı tarımsal girdileri ucuza temin ettiğini belirten Vali BALKANLIOĞLU, “Tarım Kredi Kooperatifleri son yıllarda büyük atılım yaptı. Karadeniz’de tarımsal faaliyet arttıkça, çeşitlendikçe Tarım Kredi Kooperatifleri’nin hizmetlerinin daha da artacağına eminim” şeklinde konuştu.

“Bizleri kabulünden dolayı Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU’na teşekkürlerimizi sunuyorum” diyen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan  GÜVENDİ, “Tarımsal girdilerimizi  artırmak, çiftçilerimize hizmet etmek amacıyla daha yoğun bir çalışmamız olacak. Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’nun 15 Şubat Cumartesi günü Ordu’da açıkladığı DOKAP projesinde kurum olarak çok etkin şekilde yer almayı arzu ediyoruz. Bunun sahaya en kısa sürede yansıtılması, sonuçlarının da çiftçi üzerinde etkin olarak en kısa sürede hissedilmesi için başta Valiliğimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla çiftçilerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.

İrfan GÜVENDİ, “Fındık dışında tarımın gelişmesi bizim gayretlerimize bağlı. Çiftçilerimizin bilinçlenmesini, bu işin bir meslek olduğunu bu işin bir kazanç kapısı olduğunu göstermemiz önemli. Bununla ilgili gayretlerimiz devam edecek” dedi ve doğru zamanda, doğru gübrelemenin çok önemli olduğunu belirterek, bu konuda bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

GÜVENDİ, Tarım Kredi Kooperatifi’nden kredi kullanan çiftçilerin sigortasının da  bedavaya geldiğini söyleyerek, çiftçilerin mutlaka tarım sigortası yaptırmaları gerektiğinin altını çizdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-