eskort samsun

ÜNYENETHABER

TAPU SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

TAPU SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
08 Ocak 2015 - 17:50

BLD_7173

Belediyemize Güvendiğiniz Taktirde Tapularınıza Kavuşacaksınız Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Saraçlı Mahallesi Kabakçı Mevkii’nde Bulunan Vatandaşlarla Belediye Meclis Salonunda Bir Araya Geldi.

Kabakçı mevkiinde çok hissedarlıktan dolayı tapu sorunu bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunun çözümü noktasında bir toplantı gerçekleştirildi Gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Başkan Çamyar’’ Saraçlı Mahallemizin Kabakçı mevkiinde bulunan tapu problemi var. Burada 32 konut,20 arsa var. Bugünkü mevcut haliyle bakıldığında, özellikle problemin çözümüne yönelik adımlar bugünden atılmaz ise yarına yönelik aranızdan bir vefat halinde hisse sahiplerinin her geçen gün geriden hissedarları artacağı için problem küçülmeyip yumak halinde problem sizleri bekliyor olacak. Onun için bizler Ünye Belediyesi olarak, İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzle birlikte sizin derdinize merhem olmak anlamında bu toplantıyı gerçekleştirelim istedik. Aranızda yanlış bilgiden kaynaklanan özellikle hacizli hisselerin sizi mağdur edeceği ile ilgili bir düşünce var. Bunun biz hukuki zeminini hazırlamak suretiyle, yapınızın kaçak pozisyonundan çıkartılıp, tapulu hale getirilip başta elektrik abonesi olmak üzere birçok sıkıntıdan sizleri kurtarıp, sizleri tapu sahibi yapmak için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

 

Ünye’mizde gene Çamurlu ve Bayramca Mahallelerimizde bir sıkıntı var. Buralarla ilgili gene Çevre Şehircilik Bakanlığımızla bir proje kapsamı içerisinde buraları da önümüzdeki günlerde yine çözüm noktasına kavuşturmakla ilgili bir çalışma takvimini yürütüyoruz. Vatandaşlarımızda bunun bilinci içerisinde olsunlar. Belediyemize ve bize güvendiğiniz takdirde biz sizin sorunlarınızı sıkıntılarınızı yasal ölçü doğrultusunda gidermekle ilgili gayret sarf edeceğimizi bilmenizi istiyoruz. İnşallah yakın zaman içerisinde sizleri tapularınıza kavuşturacağız diyebilirim. Bizim istediğimiz yöntemde yola devam ettiğimiz takdirde’’ şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-