eskort samsun

ÜNYENETHABER

TADİLAT NEDENİYLE KAPALIYIZ

TADİLAT NEDENİYLE  KAPALIYIZ
02 Şubat 2015 - 10:23

LL

Ünye Atatürk Parkı Belediye Sosyal tesislerinde hizmete ara verildi.Tesislerin kısa bir süre önce Ünye belediyesine tekrar geri verilmesiyle beraber,yeni bir kimliğe bürünmesi adına yenileme ve konsept  ile hizmet sunmaya devam edecek.Sosyal tesiste bakım ve yenileme işlemlerine  başlanacağı ve çalışmaların bir ay süreceği belirtiliyor. Halkın uğrak yeri olan tesisin kısa süreliğine de olsa kapatıldığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizlemediler.

Görüşlerini aldığımız vatandaşlar,ailece kahvaltıya geldik ,baktık ki mekan kapalı ,doğal olarak şaşırdık ve üzüldük ,fakat tadilat dolayısı ile geçici süre için kapatıldığını öğrendik mutlu olduk.Ünye’ye kazandırılmış halkın rahatlıkla geldiği bir mekan  ,yeni anlayışı ile umarız bir an önce açılır  ,daha iyi hizmete devam eder dediler.

Konu hakkında bilgi aldığımız yetkililer ,daha iyi bir hizmet anlayışı ile değişikliğe gidiyoruz ve halkımız için yeni bir sayfa açıyoruz.Halkımız eskisinden daha iyi hizmetlere layık ve  bunuda her alanda olduğu gibi ,bu tesistede göstereceğiz dediler.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-