eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sosyal Market Projesi

Sosyal Market Projesi
07 Ocak 2015 - 10:11

Yılın ilk toplantısını yapıldı

7e94fcb52d0da9e7f96e8462e8878f1f

Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başta karla mücadele olmak üzere, çöp konteynırlarının yer altına alınması, sosyal market, kadrolu çalışanlara maaş zammı, Üniversite için tahsis edilen alan ve personelin yetki ve sorumluluklarına ilişkin yeni bir düzenleme hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

11 gündem ve 2 gündem dışı madde görüşüldü. Görüşülen konular arasında 4 imarla ilgili madde incelenirken, 2’si kabul edildi, 2’si ise imar komisyonuna havale edildi.

Denetim komisyonu oluşturuldu

2014 yılı gelir ve giderlerini denetlemek üzere denetim komisyonu oluşturuldu, komisyona Enver Çakır, Zekai Baş ve Serkan Güney seçildi.

Ün-Bel’e meclisten yetki onayı –

Ünye Belediyesi adına oluşturulan Ün-Bel şirketinin ihalelere girebilmesi, bunun içinde bankalardan teminat mektubu alabilmesi için meclis kararı gerektiği konusu görüşülerek onaylandı. Çamyar; “Ün-Bel yeni kurulan bir şirket olduğu için şuanda ihaleye girebilmek için teminat mektubu sıkıntısı yaşıyoruz. Bu anlamda meclisten yetki talep ediyoruz” dedi.

Belediyeden Sosyal Market çalışması –

Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz birçok ünlü markaya vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında talepte bulundu. Bazılarından dönüşler gelmeye başladı. Yine Ünye’de ki esnaflarımızdan, özellikle fırıncılardan şu anda 52 tane ihtiyaç sahibi evimizin ekmeği rutin vaziyette her gün karşılanıyor. Fırıncılarımıza buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı şekilde tüpçülerle ve market sahipleriyle de bu konuyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bir sosyal market oluşturmakla ilgili çalışmalarımız var. Vatandaşımız her ihtiyacını bu marketten karşılayabilecek şekliyle bir kart uygulamasına geçmekle ilgili çalışmamız devam ediyor. Önümüzde ki günlerde yine Kızılay ile ilgili bir çalışmamız devam ediyor” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-