eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sosyal Güvenlik Kurumundan Eğitim Toplantısı

Sosyal Güvenlik Kurumundan Eğitim Toplantısı
19 Ocak 2015 - 18:03

Belediyemiz bünyesinde çalışan tüm personellerimiz sorumluluğunu bilecek

10928606_10152778280444263_1718894801_n
Sosyal Güvenlik Kurumu Ünye Şube Müdürlüğü tarafından belediye çalışanları için eğitim toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan yardımcısı Erhan Eren’in katıldığı toplantıda bir konuşma yapan başkan Çamyar
“Kurumumuz ile sosyal güvenlik kurumu arasındaki ilişkilere işlevsellik kazandırmak için bir aradayız. İki kurum yetkililerinin bir araya gelip kaynaşmalarını sağlamak, kurumumuz ve sosyal güvenlik kurumu arasındaki yazışmalarda yaşanan mevzuat sorunlarının giderilmesi, özellikle idari para cezaları ile karşı karşıya kalınmaması için yapılması gereken iş ve işlemler hakkında gerekli bilgi alış verişinin temini noktasında işbirliğinin sağlanması önemlidir.

Aynı şekilde sıkıntıları vergi dairesi ile çektiğimizi gördük. Önümüzdeki dönemlerde aynı şekilde vergi dairesindeki arkadaşlarla da belediyemiz çalışanlarını bir araya getirmek suretiyle, hem kaynaşmayı temin etmek suretiyle veya arada doğabilecek sıkıntıları başlamadan bitirme noktasındaki amaca hizmet etmek için buradayız. Ünye Belediyesi bir taraftan küçülürken bir taraftan işlevselliği artırmak için herkesin yasal sorumluluklarını bilmesi gereken bir kurum haline gelmektedir.

Bununla ilgili yakın zaman dilimi içerisinde özellikle kimin neden sorumlu olduğunun da çalışmalarını bitirmiş olacağız. Önceki dönemde var olan eksiklikler bundan sonra kurumumuzda yaşanmayacak. Biz her birimin yönetmeliğini bu dönem içerisinde yeniledik. Belediye meclisimizde onayladık. Bu yönetmelikler çerçevesinde, birim içerisinde çalışmakta olan, arkadaşlarımızın da görev ve sorumluluklarını bir disiplin içerisinde yerine getirmesi için oluşturulacak alt yapı çalışmasını da tamamlamaktayız.

Bu toplantımızın temel amaçlarından bir tanesi de bu. Kurumlardan gelen yazılara cevap yazılmaması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Belediyemiz bünyesinde çalışan tüm personellerimiz sorumluluğunu bilecek. Bilmeyenlerle ilgili de bizler gerekli idari işlemleri yapacağız. Eğitimimizin temel amacı budur” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-