eskort samsun

ÜNYENETHABER

SORUYORUM KİMLER ”BİZDEN BİRİ”

SORUYORUM KİMLER ”BİZDEN BİRİ”
17 Nisan 2022 - 15:44

Bu köse yazımı bir fotoğraf üzerine ‘’Allah kibirli ve zalim olanı asla sevmez’’ düsturu ile yazmak istedim .ANLAYANA..

Bu yazıma feyz olamama vesile olan   Akkuş Belediye Başkan Danışmanı  meslektaşım Murat Şimşek’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Şimşek, sosyal medyasında öyle bir fotoğraf paylaştı ki benim yıllardır anlatmaya çalıştığım  konuyu  hiçbir şey söylemeden özetlemiş.

Neydi beni bu kadar etkileyen fotoğraf?

Fotoğraf karesinde Cumhurbaşkanı kızı ve milyonlarca liralık bir savunma sanayii firmasının sahibi Türkiye’nin  medar-ı iftiharı damadı Selçuk Bayraktar var …

Eee ne var bunda der dediğinizi duyar gibiyim.

Bu kareyi özel kılan ve beni etkileyen ise , lafa gelince saray çocukları denilen kişilerin  sadelik, samimiyet ve mütevazilik dersi veren görüntüleri oldu.

Fotoğrafta kaldırıma oturup, dürüm yiyerek iftar yapacak kadar ‘’bizden birileri’’ ni gördüm ve ‘’bizden sandığımız’’ bir çok kişiye örnek olsun diye kaleme alıyorum.

 

Ey halka üsten bakan, yürürken küçük dağları ben yarattım diyen , yaptığı işi ,yardımı hayrı reklamla ziyan eden kibir kuleleri  görün bakın sizi siz yapan ,o koltukları verenler nasıl ‘’bizden birileriler’’.

MİLLETİN MANGAL KOKUSUNDAN UTANMIŞLARDA GÖRDÜK

Sizleri tek tek yazsam ne mürekkep nede kağıt yeter, o kadar çoksunuz ki  her yanımızdasınız. Belediye Başkanı, Mülki Amir, Bürokrat, Milletvekili, Siyasetçi, Müdür, Memur, Savcı, Kaymakam, Vali, Polis, Gazeteci, Patron vs… bir çok yerde sizlerden çokça var.

Sonuç olarak Diktatör dedikleriniz var ya, onlar mı ‘’bizden biri’’ yoksa sizler mi? İyi bakın bu fotoğrafa ve sonra…

İster ibret alın, ister örnek  alın ama sunu bilin yukarıda   ‘’bizden birileri’’ var..

Demedi demeyin ….

CİHAN ÇAKIR

KARTEGDER BŞK.

BU MİLLET NELER GÖRDÜ NELER…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-