eskort samsun

ÜNYENETHABER

Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Son Yolculuğuna Uğurlandı.
05 Ocak 2015 - 9:22

Eski Fatsa Belediye Başkanı Mustafa Kemal Çamaş

49301

 

Fatsa ilçesinde, eski Fatsa Belediye Başkanı Mustafa Kemal Çamaş son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman eski başkan Çamaş için Fatsa Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Fatsa Belediye Başkan yardımcıları Muharrem Aktepe, İbrahim Eroğlu, Fatih Erişmiş, Çamaş ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Törende ilk olarak Mustafa Kemal Çamaş’ın biyografisi okundu. Daha sonra kızı Elif Çamaş yaptığı konuşmada, “Babama çok dua edin. O Fatsa’ya hizmet için kendini adadı. Fatsa halkını çok seviyor ve hizmet etmek için elinden geleni yapıyordu. Görevini de en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. Nurlar içinde yatsın, sizlere babam hakkını helal etti sizlerde hakkınızı helal edin” dedi.

Mustafa Kemal Çamaş’ın belediye başkanlığı yaptığı dönemde başkan yardımcılığını yapan Okyay Sarıhan ise, “Çok değerli başkanımızı kaybettik. Fatsa ilçemizi bir öz evladı gibi gören Fatsa’da her yaptığı yatırımı övünç kaynağı gibi gören tam bir Fatsa milliyetçisi abimizdi Mustafa Kemal Çamaş. Hem özel hayatında hem de on yıllık belediye hayatında yapmış olduğu üstün başarılar ve çalışmalar hepimizin hayatına örnek olmuştur. Allah, mekanını cennet etsin” diye konuştu.

Fatsa Belediyesi adına konuşan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ise,“Fatsa’da on yıl boyunca yapmış olduğu hizmetlerle adından söz ettiren başarılı bir belediye başkanıdır. Adı Fatsa tarihine geçmiştir. Bundan sonraki süreçte kendisi unutulmayacaktır” şeklinde konuştu.

Cenaze törenine annesinin hastalığından dolayı şehir dışından telefonla bağlanarak katılan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da, “Mustafa Çamaş, Fatsa’ya güzel hizmetler yapmış bir belediye başkanıdır. Allah mekanını cennet etsin” dedi.

Fatsa Belediyesi önündeki cenaze töreni bittikten sonra başkan Mustafa Kemal Çamaş’ın cenazesi omuzlara alınarak ilçedeki Ortabüyük Camisine getirildi. Burada ailesi taziyeleri kabul ederken cenaze törenine eski Ordu Milletvekilleri Sefer Koçak ve Ertuğrul Özdemir, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ordu eski Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu, sivil toplum kuruluşları başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mustafa Kemal Çamaş’ın cenaze namazını Fatsa Müftüsü Hüseyin Can kıldırdı. Cenaze namazının ardından başkan Çamaş, Fatsa Asri Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-